![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabii Denizli gelsin ,Daum gelsin, o gelsin, bu gelsin.. 2 mağlubiyette onları da postalayın.. Bence beşiktaşın önce yönetimi sonrada taraftarın kafası değişmeli..yok neymiş aralığa kadar mutlu yada M.Ekşi olsun muş..Tabii onlar çıkıp gol falan da atarlar,kaleye de geçerler...Ertuğrul o yüzden gitmedi mi...onların güzel futbol oynatma garantisi var çünkü... Güldürmeyin insanı...Beşiktaş yönetimi de taraftarı da aynı kafada...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | irfan abi sende hiç bişeyi beğenmiyosun napcaz seninle ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sinan engin açıkladı denizli gelmicekmiş. Yabancı gelcek, ben her türlü yardımı edecem filan demiş. Demekki türkiyeyi bilmeyen bi hoca gelecek. Bence 2 aday war, ki yawaş yawaş da isimleri dolaşmaya başladı. Biri Koeman dieri reykard. koeman olabilir, gençlere önem weriyo. Şu an en önemli konu bu bence. Gençleri oynatacak bi hoca gelmeli. Hocama çok üzüldüm, sabahtan beri söwüom. Ama sonuçta birileri geliyo gidiyo. Tüpçü sanmasınki bu kulüp ona kalacak. O da gidecek ve uzak da deil. AMa artık bize düşen önümüze bakmak, olan oldu. Ertuğrul hocanın gitmesiyle çok şey kaybettik. Ancak olan oldu. Bundan sora bizi heyecanlandıracak biri gelmeli. Reykard ve koeman beni şahsen heyecanlandırıyor. Takım ii. Kim gelse tepede bitiririz ligi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar kim gelirse gelsin birşey olmaz. Daha biz bile kendi aramızda ne yapacağımıza karar veremiyoruz. Daha 3 gün önce Ertuğrula sallayanlar bugün üzüldük diyorlar. Hiç bir yönetimin 5 hocayla çalışma lüksü yoktur. Bundan sonra gelmesi gerek teknik direktör değil yeni bir başkan ve yönetim kuruludur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok be Ramazanım, ![]() Ertuğrul benim babamın oğlu değil ama ,bir takım güç odaklarının oyununa gelinmesi kötü..Bu yıl belki de tek adayken hocanın değişmesi kötü oldu.. Çünkü antrenman metodu değişince yüklemelerin dozajı da değişir.futbolcunun ritmi de bozulur ve sakatlıklar peş peşe gelir.. Onun için arada hoca değişikjliği yapan takımlar başarılı olamaz..Ben bunu alatmaya çalışıyorum...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öle diyosun abi ama daha ne kadar kötü oynanabilr ki çok kötü oynuyoruz be abi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |