![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yorumuna aynen katılıyorum ama başlığı değiştirirsen sevinirim başlık olmamış. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | oyuncular oynamazsa ertuğrul ne yapsın nedemek yaa. benmi oynatıyım. anlamıyorum sizi yaa. 2 senedir oyuncular oynamıyormu. o zaman hepsini atsaydı sezon başında. madem oynamıyorlar neden tuttu hepsini kadroda. parasını almadı mı ertuğrul hoca. görevi takıma başarı kazandırmak değilmi. ne başardı bana onu söyleyin.birisi 3. oldu diyor. beşiktaşın adı 3. olur zaten. olmalı da. ben ona buna bakmam sonuca bakarım. sonuçta haftalardır, hattaa aylardır beşiktaşın oynadığı futboldan utanıyorum. inönüde 10 kişilik antep bile bizi eziyor. metalist maçında istanbulda bile onlardan daha kötü oynuyoruz. fenere galibiyetimiz yok. ibb ye puan kaybediyoruz. takımda bariz bir şekilde ortasaha eksikliği var ama eldeki tüm orta sahaları satıyor. yerine kşmseyi almıyor. bence fahri uğur incemandan daha iyi bu arada. yahu bir kere rotasyon diye birşey uydurdu. her maça ayrı 11 le çıkıyor. bu nasıl saçmalık. hem diyorsunuz ki istikrar önemlidir. hemde ertuğrul hocanın yönetimini beğeniyorsunuz. bu tam bir çelişki. offff. nedir bu ertuğrul sağlam takıntısı anlamıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takımdan son gidecek kişi idi sağlam yönetimin başarısızlıgını bu adama yüklenemez kaliteli adam wardıda o mu oynatmadı....istifasına cok ama cok üzüldüm...yazık oldu bence bu takım ligde şuan cokk ama cokk iyi konumda fener puan kaybetmiş galatasaray ise aynı ulan trabzon zaten emanetci öbürleri zaten gelemicek arkamızdan kafasız bu demirören başkada bişi demiyorumm oturmuş takım ancak böle bozulur....HELAL OLSUN SANA DEMİRÖREN.....ŞEREFİNE YAKIŞANI YAPTIN....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Güle güle güle Saglam hocam, adam gibi geldin adam gibi gidiyorsun. Anlayana tabi.. Yinede Saglam'dan daha iyisini bulabiliriz futbol adami olarak. Insanligina lafim olamaz.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaşım istifaya davet ediyoruz hep beraber bunda haklıyız ama ltfen ailesine coluğuna cocuğuna küfür etmiyelim bize veya beşiktaşlılığa bu yakışmaz...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | serefsiz erif demiroren hic mi senin sucun yok lan? takimi borca soktun gelen gideni yolluyorsun senin hic mi sucun yok? birak bu isleri git tuplerinle ugras besiktasi rahat birak seni de yonetiminide her tarafininizi sikim
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oylemi??? serdar bilgili basarili oldugu halde neden kufur edildi? orda neden besiktaslilik tan bahsetmiyorduk?? iste bu kadar arkadasim allah buyuk cok yazik etti bundan sonra sana soyluyorum kardesim su 3 seyi asla unutma.. 1_ besiktas bundan sonra basarisiz olacak bunu unutma 2_ertugrul saglam calistigi sonra ki takimla besiktasi darmadagin yapacak. 3_besiktas taraftari onu hakli gorecek bunda sonra lutfen arkadaslar bu yildirim demiroren linc olmasini mi bekliyor???? biraksin artik
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |