![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşım istifaya davet ediyoruz hep beraber bunda haklıyız ama ltfen ailesine coluğuna cocuğuna küfür etmiyelim bize veya beşiktaşlılığa bu yakışmaz...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oylemi??? serdar bilgili basarili oldugu halde neden kufur edildi? orda neden besiktaslilik tan bahsetmiyorduk?? iste bu kadar arkadasim allah buyuk cok yazik etti bundan sonra sana soyluyorum kardesim su 3 seyi asla unutma.. 1_ besiktas bundan sonra basarisiz olacak bunu unutma 2_ertugrul saglam calistigi sonra ki takimla besiktasi darmadagin yapacak. 3_besiktas taraftari onu hakli gorecek bunda sonra lutfen arkadaslar bu yildirim demiroren linc olmasini mi bekliyor???? biraksin artik
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu sene ertugrul saglamla kesin sampiyon olurduk cunku uefa dan elendik, ve bunun acisini ligte alacaktik ne olurdu sezon sonuna kadar kalsaydi simdi sizler besiktasin sampiyon olacagina mi inaniyorsunuz??? gotu boklu fener bile bizi gececek gorursunuz.... hata ustune hata yonetim istifa...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |