bende sana sonuna kadar katlıyorum. ayrıca bir konu daha var. siz beşiktaşlı olduğunuzu söyleyen ertuğrulcu arkadaşlar. şu anda beşiktaşı bu şekilde davranarak yiyorsunuz. asıl şampiyonluğu siz yiyorsunuz. kadromuz gayet iyi. başa iyi ve bizi tanıyan bir antrenör gelirse yine en büyük şampiyon adayıyız. ama siz okadar ertuğrulcu sunuz ki onun iyi bir yönetim gösterememiş olduğunu bile bile hala konuyu çarpıtıp başka yerlere çekiyorsunuz. beşiktaşlıysanız asıl şimdi sabırlı olun. susun artık. yeter. 2 senedir ertuğrul sağlam başımızda ve hep sizin istediğiniz oldu. bıktık artık rezil futbol seyretmekten. bırakın da bu işin hakkını verecek biri gelsin başımıza. ayrıca sürekli adam gibi adamlıktan bahsediyorsunuz ama hepinizde nasıl sevinmiştiniz kokainci antrenörle şampiyon olduğumuzda. o zaman sevinmeseydiniz. ayrıca sezon sonu şampiyon olursa bu lafları nasıl yutucaksınız. evde oturup sevinmemeyi mi tercih ediceksiniz. bırakın artık yaa. ben başarı istiyorum ve bunu ertuğrul sağlam beceremedi. gerisi bana hikaye. |