![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
liverpol maçı hakanın suşu değildi ama hakan yine de çok kötü br kaleci pozisyon almayı hiç bilmiyor pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman hata yapacak diye bekliyoruz | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama rüştüden çok şey öğreniyo bence bunu oynadığı zamanda kanıtlıyo
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Size buradan soruyorum?Liverpool maçında kalemizde Cordoba,Taffarel veya Mondragon gibi bir kaleci olsaydı biz 8 yermiydik?Hiç zannetmiyorum.Hakan o maçta çok hatalı goller yedi.Tabi Ertuğrul Sağlam da 8-0'a mani olabilmeliydi o da ayrı bir konu.Her neyse bu konuyu kapatalım.Bir daha Ertuğrul Sağlam gibi acemiler bu takımın başına geçirilmemeli. Konu ssaygili tarafından (09-03-2009 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Sorunun cevabı bence EVET. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bırak allah aşkına tamam çok kötüydük nerdeysek yoktuk maçta 2 gol çarptı girdi bişi diyemem ama 3 golü alda at dedi ya..unutmayalım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam arkadaşlar Hakanı bi daha ki maçta küfreder göndeririz.. diğer örneklerde olduğu gibi.. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fatih hoca çağırmaz. Boşa beklemesin. Çünkü o Kutsal BEŞİKTAŞ formasını giyiyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | " ssaygili " denen arkadaş hep su üstüne çıkmayı amaçlıyor.Bakıyor attığı konu kötüye gidiyor bu sefer başka konuyu ortaya atıyor. Eğer BEŞİKTAŞlıysan ... Şu her topçumuza değer ver! Öyle lafı dolaştırıp 8-0 getirme...Beğenmiyorum dersin olun biter... Bu kadar mı zor? Göreceğiz Hakan Arıkan,Milli maçlar arasına kadar ilk 11 oynarsa, çağıralacaktır... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |