![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Aynen katiliyorum Arkadasima, her gelen Yabanci Teknik Direktör veya yabanci Oyuncu olsun, havalara ucuruldu. Ailton ve Ricardinho geldiginde ben bir Forumda yazi yazmistim Tarihin en kötü ve gereksiz Transferleri diye. Sen misin yazan, neredeyse Vatan Haini ilan edeceklerdi. Ve bunlar ayni zamanda Carsi Taraftarlariydi. Ayni sekilde Yönetime tepki gösterdigimde yine suclu ben. Carsi Grubuna saygimiz sonsuz, Maclardaki tezeharuatlari ve destekleri süper ama bana göre bir gercek güc var ki bu Yönetimi durdurabilecek, o da Carsi Grubu. Bu böyle devam edemez, birileri karsi cikmali ve Medyadada sanki herkez Mustafa Denizliyi istiyomus ve kabul ediyormus gibi görünmesin, cünkü bu sanirim bizim sonumuz olacak, daha beterini düsünemezdim. Eger Carsi ve diger Taraftarlarimiz Besiktasimizi düsünüyorlar ise birkac Mac Tribünleri bos biraksin, ozaman görürüz bu Yönetimin nasil köseye sikistigini.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |