![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ilk isim dedem ve dayimi aramak olcak ![]() ![]() ![]()
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | vallah gögsümü gere gere formamla gezcem ![]() ![]()
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben daha ne yapacağımı bilmiyorum eğer şampiyon olursak ilk defa şampiyonluk duygusunu tatmış olucam ama acısını fena çıkartıcam ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sampiyonluk macindan önce bol bol bira icecegim whiskey .mactan sonra pue eglence samata girgir emin olkun buna bir aylik maasim gider ama buna deger 1500 euro gözden cikardim bir geceligine kendi kendime sözüm var herkesi restauranta götürecegim tanidiklilarimi tabiki sonra gece kulübünde en az 5 sise whisky actircam
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sampıyon olunca 40 gun 40 gece ınleyecek her yer besıktas dıye bır elde rakımız bır elde bıramız kıyacak olacak o gece kafamızzz abla alkolsuz hayat mı olur gercı ben ıcmıyor ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |