![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alkole Karşıyım : ) | |||
| | |
| | #3 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla belli olmaz belki sampiyonluk maci icin gelebilirim turkiyeye hele ogunler bi gelsinde sampiyonluk macimizda buyuk ihtimal gs maci olur belki o mac icin turkiyeye gelebilirim 2 3 gunlugune gelirsem eger orda besiktas carsida ve stadin oralarda geciririm gelemezsemde bir sezonun stresini atacam oturcam bi masa kendime ayircam garsonuda baglarim kendime bittikce bira getirsin bi kendime solerim birerde arkadaslara sonra disardada bagiricaz tabiki marslar falan benim oturdugum yerde cok besiktasli yok genel olarak gs fener ts biz cok aziz burda malesef olanlarida fazla fanatik degil en fanatik taninani benim bide muratla volkan diye 2 arkadas var murat dedigim arkadas tam besiktas delisi butun kiyafetleri ayakkabisina kadar kolyesi saati yuzugu herseyi besiktas lisanli urunlerinden arabasinin camlarina taktigi perdeleri falan tamami super bi besiktasli kisacasi encok taninan biz 3umuzuz iste buyuk ihtimal beraber takiliriz mac esnasinda bira mactan sonra buyuk ihtimal rakiya ceviririz olayi sabaha kadar eglence ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Formayi giyip sokaklara dokulecegiz ![]() Sampiyonluk bu sene cok onemli, sampiyonlar liginede direkt gidecek sampiyon takim..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #5 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizde ankarada kutlarız herhalde ![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | formamı giyip sokaklara dökülüp tanımadığım binlerce beşiktaş taraftarıyla tezahürat yapmak mükemmel bir zevk onu fenerbahçeyi 4-3 yendiğimiz zaman olmuştu çok zevk almıştım sokaklar tıkanmıştı süperdi ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | forumda da amma trabzonlu olupta beşiktaşı tutan arkadaş varmış.eger sampiyonluk nasip olursa bende trabzona gelecem (ilk kez görmüş olurum) grup oluşturur kutlamamızı yaparız artık.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
| | #10 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yapacam bayrağım hazr arabamda şampiyon olduumz anda bir elim kornada ümraniyeden beşiktas a gidicem ![]() eylenecem ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |