![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendine gel Serdar Özkan..! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | basit oynadigi taktirde ardadan daha iyi bir futbolcu serdar ama cok zorluyor bazi seyleri
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu iki Serdarlara ne oldu anlayamıyorum... Biz bunlarla sağ kanat sorununu çözdük diye düşünürken birden çöktüler... Toparlasınlar kendilerini yoksa eşyalarını toparlamak zorunda kalırlar... Gençler yazıktır büyük takımdan küçük takıma gitme psikolojisini kaldıramayabilirler... Umarım bizi yanıltıp biran önce eskiye dönerler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Yetenekleri sınırlı bence bi arda kadar hayatta olamaz.Sadece beşiktaşın değişilmezi değil ancak kalburüstü maçlarda takımı sırtlayabilecek bir oyuncu.Tabiki çok çalışması halinde.Ama şu durumda hiçte umudum yok ondan:S:S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben kafamda serdar sıldım ınsallah benı yanıltırrr ... topun sıbopunu arayan futbolcdan hayır gelmezz
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ewet kimseye bakmasın kendine çeki düzen wersin yeterli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mkemmeL yetenkLi oLabiLirsin ama..aPTaLsın !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar çok düşüyor evet, ama Ardaya bkaın bakalım kaç tane yalandan penaltı kazandırmış takımına. Sadece bizim maçta bile bir kendini atıp kazandırdığı bir penaltı, bir de hakeme yedirerek taca çıkmış topla alıp gol attırdığı pozisyon var ki hemen her maç yapıyor bunları. Formanın rengi değişince adı profesyonellik oluyor. Arda Sabri en kötü zamanlarında bile milli takımdalar. Serdar Özkan, A. Karabulut, S. Kurtuluş vs. geçen sene olsun bu sene başı olsun en iyi zmanlarında ümit takımdan öteye gidemediler. Arkasında sözde imparatore f. terim, gs camiası ve gs medyası olduktan sonra İ. Üzülmezi de bu yaşında Bayerne pazarlarsın. Elin düz topçusu, Hüseyin Çimşirin gençliği olan M. Topalı bırakın yabancılara bizim bazı taraftara bile yıldız diye yutturdu bu üçlü. Konu karakanat tarafından (11-03-2009 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçen sezon başındaki oynadığı fıtbolu gördüğümde işte bu sefer olacak dedim ama ne olduysa gitgide yanlış işler yapmaya başladı...Yeteneklerini aklıyla birleştirmiş olsa ne Arda ne başka birisi hepsinden çok daha iyi olacaktır ama maalesef ne üzerine giydiği formanın büyüklüğünü ne de nasıl büyük bir kulüpte top koşturduğunun farkında değil... Futbolun sadece çalımdan olmadığını bir öğrenebilse o formayı üzerinden kimse alamayacağının farkında...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |