![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçen sezon başındaki oynadığı fıtbolu gördüğümde işte bu sefer olacak dedim ama ne olduysa gitgide yanlış işler yapmaya başladı...Yeteneklerini aklıyla birleştirmiş olsa ne Arda ne başka birisi hepsinden çok daha iyi olacaktır ama maalesef ne üzerine giydiği formanın büyüklüğünü ne de nasıl büyük bir kulüpte top koşturduğunun farkında değil... Futbolun sadece çalımdan olmadığını bir öğrenebilse o formayı üzerinden kimse alamayacağının farkında...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | su anda haketmıyo.. hakettıgı zaman aLır.. hos cok ßuyuk konusmamak Lasım hocamıızın nasıL tercıhLer yapdıgınıda ßıLıyoruz..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim ki onu izliyo heralde...yazık yazık...sırtında ki formanın kıymetini bil...yoksa unutursun... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |