![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Erdoğan pardon Yıldırım Demirören Mustafa Denizli’yle çalışmak istediği, ona gerçekten inandığı için ona bu görevi teklif etmedi... Burda güzel bir söz söylemiş aslında, maalesef doğru da!..Erdoğan Demirören pardon Yıldırım demiş sonra, tam komedi işte!..Diğer söyledikerini de normal karşılıyorum, dün Lig Tv'de yorumculuk yapan, Milliyet'te köşe yazarlığı yapan birinin bugün takımımızın başında olması hiç de normal bir şey değil sonuçta, en azından 2-3 senedir beraber çalıştığı biri için... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Mehmet Demirkol spor yazarları ve yorumcuları içinde en beğendiğim insanlardan biridir.. Çok doğru yerlere temas etmiş..Hemen karalamaya çalışıyoruz bizler de..Yazık.. Denizli bizim bu seneki hemen her maçımızı yorumladı ve her futbolcu hakkındaki görüşünü söyledi..Peki bugün o futbolculardan kötü eleştiri alanlar Denizli'ye karşı nekadar rahat olabilecek? Ne kadar kendini verebilecek? İyi eleştiri alanlar da belki işi daha da savsaklicak..Ben de Mustafa Denizli'nin 1 gün içinde yorumculuktan, yorumladığı, eleştirdiği, hatta her fırsatta kötülediği bir takımın başına geçmesini hiç doğru bulmuyorum..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Bu klüpte yıllardır yapılan yanlışlar içinde bence bu en masumu. Bugünün şartları içerisinde Mustafa Denizli en doğru karardı. Ertuğrul istifa ettiğine göre yerine alınabilecek en doğru adamı aldılar...Hayır diyenler varsa kimi almalıydık onu da söylesinler lütfen. Mustafa hocaya tam destek verelim artık...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ezikler..... Luce yi bile almaya çalışıyo adamlar ![]() ![]() ![]() Ne beklersin ki bunlardan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen.....hani komsu cocuguna bisiklet alinirda bizimki kiskanir ya....aynen öyle....kiskanmayin sizde bulursunuz bir denizli.....nach bulursunuz......:-)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | söylediklerinin bi çoğu doğru fakat,bu kadar gönülden beşiktaşlı olup yıllardır tutkusu olduğu beşiktaşta görev almayı beklemiş olan Sayın Denizlinin ''HAYATININ TEKLİFİ''kabul etmemesi mümkün değildi..biraz empati yapıp denizli hocanın yerine kendinizi koyun.. vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetln imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. ![]() ![]() Konu RamesooN tarafından (11-10-2008 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | denizliye saldırılar başladığına göre beşiktaşlılar olarak hocamıza sahip çıkalım herşeyden önce güneş balcıkla sıvanmaz istediklerini söylesinler ben denizlinin çizgisini beğeniyorum ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cekemiyolar işte
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |