![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adam gibi adam takımını kucaklayacak birisi gelsin isim vermiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Yanlış anladın sanırım. Ben o sözleri Nevzat Demir için söyledim.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demirören gitsinde kim gelirse razıyım Anti-Demirören
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tamam, bende diyorumki ne zaman Nevzat Demir elini taşın altına sokacak, hiç karşılık beklemeden elini taşın altına sokabilen ender Beşiktaşlılardan demişsinde... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Nevzat Demir o işi yıllar önce yaptı, tesisler ile.
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Yoo öyle birşey mi dedim? Gönül ister ki şuanda birileri ortaya çıksın, 50 milyonu versin Demirören'e, Beşiktaş'ı bu yönetimden kurtarsın ama yok öyle biri ya da birileri.
![]() | ![]() |
![]() | #50 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kimse cebnden BJK uğruna çıkarıp 50 Milyon vermez karşılıksız..Bu yüzden Demirören varken kimse aday fln olmuyor veya bu yönde demeç vermiyor..50 milyon az uz para değil..Nasıl borçlandık bu adama anlamıyorum..Niye kimse dur demedi.? BJK 'a artık kimsenn tek başına aday olacağını sanmıyorum..Anca bir konsey gibi üst düzey iş adamları birleşir ve öyle bir yönetim olur..Başkan da sembolik olarak seçilir..2 yıl önce Tuncay Özilhanlı önderliğinde böyle bir girişim olmuştu ama sonra dönülmüştü..Umarım tekrar oluşur böyle bir grup ve indirir Demiröreni tahttan..Yoksa Babadan oğula fln geçer BJK da başkanlık..
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |