![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gitsn nobre yaa ona ıhtıyacımz yok batuyu gerı alırız bobo var holosko var ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kolpa basin ne yapmis ben onu anlamadim. :-) Blackseagless kardesim cok sinirli bi sekilde yazdigin belli ve ithamlarin dogru degil. Serdar Özkani övmeyin demissin öven yok zaten. Nobreye camur atmayin demissin atan da yok. Kolpa basinin oyunu demissin basin kolpa o dogruda bu transferle ne alakasi var figer imi gaza getiriyo, nobre yi mi baski yapiyo basin. Sunu aciklikla herkes anlasin Nobre yi taraftar sever, alkislar. Ancak Nobrenin 2,5 milyona transferi söz konusuysa hic bi taraftar buna onay vermez. Besiktasin menfaatleri söz konusu olursa hic bir futbolcuya taviz verilmez. Nobreyi Boboyla, Boboyu Serdar la, Nobreyi Batuhanla kiyaslamaya gerek yok. Alt yapidan gelen Batuhanin gelecegini, en fazla 1 yil ömrü kalmis Nobreyemi satiyosunuz onu anlamadim.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bırakın milli takımlarda oynayıp oynamayanlardan örnek vermeyi. Ronaldinho Brezilya milli takımına çağırılmıyo diye şu an milli takımdakiler ondan daha iyi demek yanlış olur. İyi Bobo çağırıldı, Adriano çağırılmadı, ama ben interin boboya talip olduğunuda duymadım ![]() Futbolcular klup bazında değerlendirilirse daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Gazozuna kupalara çağırılan milli oyuncular yanlış değerlendirmeler ortaya çıkarıyor. | ||
| | |
| | #9 | ||
| IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bobo bana göre Nobre'den kat ve kat yetenekli ve geleceği olan bir futbolcu. Bırakın gitsin nereye gidecekse Nobre ve Finger midir nedir. Nobreye vereceğiğn parayı dağıt takıma millet sevinsin... Batuhan da geri dönünce Bobo/Batu... | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Buradanda nobrenin verilerine bakabilirsiniz . Mert Nobre - Vikipedi Beşiktaşta geldiği günden beri 110 maçta 40 gol atmış . Konu _Blackseagless_ tarafından (14-03-2009 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |