![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok para be. Demirörenden sonra gelecek kişi demirörenden daha zengin biri olmalı heralde ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yemek yerken duydum bu haberi mideme kramplar girdi...bu demirrenin 2010da gitmesi fkrinin üzerine bi bardak soğuk su içtim ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | geldiği günden bu yana ne yönetimi ne getirdiği teknik drektörler ile bir şey yapamadı bu da yetmesi bizi borç bataklığına sürükledi nerdeyse sen oraya geldiğinde beşiktaşın 50 milyon dolarlık borcu bile yoktu hala başkanım diye geçiniyorsun yeteeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr artık beşiktaşı seviyorsan çek git ..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar borcun altına giricek babayiğit yhok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar bılgılı zamanında husnu gurelı gıbı bı adm vardı fınans konularında super bir adamdı zaten kendısı yemınlı malı musavır keske bu becerıksız yonetımde boyle bı adam olsaydı ama onuda bozarlardı bunlar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |