![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oley oley Beşiktaşım Oley.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah... Geliyoruz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ilk dakikada bobnun kafası gol olsa daha ilk dakikadan maçı koparırdık maç hep bizim kontrolümüz altındaydı.boboya laf söyleyen arkadaşlarım bobo gayet iyi ve etkiliydi ki bir pozisyonda 3 kişiyi çalımlayıp vurdu gol olmadı şansızlık.2 net kafa topu var 2 side gol olabilirdi olmadı.holoskoyla yusuf işte böyle iş yaparlar.60 a kadar gol atamazsan yorulmamış bir yusuf hırpalanmış defanstan 5kişiyi geçer milimetrik pas atar kendi golünü kendide yaratır.holoskoda böyle uzun koşularla defansı paramparça eder. son olarak tellodan bahsetmek istiyorum 10 numara dediğin böyle olur pas atıo şut çekio çalım atıo gerekirse defanstan top alıo mustafa denizlinin en büyük katkısı... not:ernst geldiğinden beri sanki 12 kişi gibi oynuyoruz onuda bütün beşiktaşlılar adına tebrik ediyorum golünüde attı gerçek bir kartal oldu...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ya abicim boboyu ben de çok severim ama şu maçda iyi oynadı demek diğer oyunculara haksızlık olur koray boboyu ezdi resmen sahadan sildi hatta tek bi pozisyonda kendini gösterdi diğer bütün topları ezdi pasları isabetsizdi ayağında hiç top tutamadı açıkçası vasatın altındaydı bobo bu değil bobo bu olsaydı emin olun çoktan onu yollamıştık ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Şampiyonluğa adım adım gidiyoruz, yolumuza firesiz devam ediyoruz, hem de rakiplerimiz birer birer puan kaybederken...Ben artık maçları izlerken rahatım açıkçası, hatta artık maçların ilk yarısını bile izlemeyi düşünmüyorum.. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya şu Sivas ve Bursa yı yenelim bi de derbileri kazanalım başka birşey istemiyorum ben ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |