![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | cok iyi yaaa ernst insallah böyle devam eder Allah nazardan ve sakatliktan korusun...valla schalke ernsti satiklarina binpisman ikinci yarida yalnizca bir mac kazanabildiler demekki ernst onlardada cok önemli bir futbolcuydu .... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aldın mı bole adam alınn uc tane alacagınza ernst gıbı bır tane alınnnn yonetım enın sonunda ıı bır topcu aldııı
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal olsun zaten son 2 maçta kaleyi yoklamış ve müthiş şutunda top direkten dönmüştü.. Bugün gol bekliyordum ben... Ama golden ziyade sahanın her yerinde Ernst vardı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ilk golü fb ye atmasını ıstıodum ama nese ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ernst ne goller atacak daha. Mevkisi olmamasına rağmen gole çok yakın bir oyuncu.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mehmet aurelio nun fenerbahçeye getirdiği 3 senelik şampiyonluk vardı.ernst auerlio dan çok daha kaliteli bir oyuncu umarım futbolu beşiktaşta bırakır.o olduğu sürece her zaman şampiyonluk yarışının içinde oluruz.ernstin çevresinde oynayan bütün adamlar iyi oynuyor.cisse bile etkili...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alman Panzeri...disiplin dediğin böyle olur inanılmaz profesyonel bir oyuncu bu paraya gelen oyunculardan çoklarının kaprisinden geçilmez ama o işini yapıyor ve aldığı parayı son kuruşuna kadar hakediyor...Ernst yapılabilecek en iyi transverdi bizim adımıza çünkü istikrar adına eksiklerimiz vardı...o da tam bir istikrar abidesi futbol hayaı boyunca hep disiplinli,sürekliliği olan bir oyuncu olmuştur kolay kolay sakatlanmaz bile...saha içinde yaptıklarına değinmeye gerek bile yok.heryere yardıma koşan topa basan savunmayı iyi yapan gerektiğinde ileri iyi çıkan çok iyi bir oyuncu...Dileriz ErNsT geldi ŞAMPİYONLUK da GELİR !
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maşallah diyelim , takımın en iyisi ..
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mükemmeL yha..pressLeri caLmLarı top sakLamaLarı 10 numara adaM ya.. son oLmasn (:
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |