![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sivası yenersek oluruz gibi... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet takım mükemmel bir form yakaladı.şampiyonluğun en güçlü adayı.ama yine de erken havaya girmemek gerek.daha oynanacak çok zorlu maçlar var.benim açımdan önemli olan gs ve fb yi içerde yenmek.bu maçlar bizim açımızdan çok önemli.eğer gs ve fb yi içerde yenebilirsek sivas da berabere kalsak da önemli olmaz.ama burada yine de çok dikkat etmek gerek.özellikle hakemlerin ligin kader maçlarına nasıl etki edeceği çok önemli. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yavaş yavaş geliyor zaten şampiyonluk...Rakiplerimiz birer birer puan kaybederken biz 3'er 3'er topluyoruz puanları...Oyunculardaki bu hırs, bu azim, bu kararlılık devam ettikçe kaybedeceğimizi de asla düşünmüyorum...İkinci yarıda hiç yenilmeyeceğimizi de düşünüyordum zaten, fikstürde de bunu görebiliriz aslında...Şu anda her şey bizim lehimize görünüyor, haftaya Sivas'ı da yenersek tablo mükemmel olacak...Bundan sonra bizi durdurmaya çalışanlar olacaktır tabii, bunlara da hazırlıklı olmamız lazım, bu sefer onları da geçmeliyiz bi şekilde, böyle devam edersek önümüzde kimse duramaz diye düşünüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sıva macını aldıgımız takdırde olay bıter dıye dusunuyorum. tam bır fınal olucak sıvas macıdan galıbıyetle ayrılırsak bır daha koltugu vermeyız kımseye. dun trıbunler sampıyonluk havasına gırdı futbolcularda bu atesı alırlarsa bu ıs bıter | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bana göre şampiyonluk maçları,Anadolu takımlarına karşı oynanılacak. İlk etapta,Sivasspor ve Kayserispor maçlarını alırsak,o moralle isterse UEFA Şampiyonu olarak GS gelsin bizi kimse durduramaz ... Zaten FB'ye karşı garezimiz var,naipse onlarada adam akıllı bir ders verecez ...Bu yol aydınlık,eğer bu yolda basit kazalar yapılır şampiyonluk elden giderse,iyi düşünmeliyiz bence ...Umut ediyorum Sivas-Kayseri maçlarını alacağız,Şampiyon olacağız ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | daha cok erken sampiyonuz demeye sivasi yenersek ondan sonra kayseri bunlar cok önemli maclar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor ama..... Ben hala emin değilim önümüzdeki Sivas maçından çok korktuğumu daha önce de söyledim.. Bu maçta en önemli nokta bence hakemler olacaktır... Öyle bir maça çıkacağız ki bence sezonun en kilit maçı olacak... Bu maç federasyonunda Beşiktaşımızı durdurmak isteyeceği bir maç olabilir tıpkı 101. yılımızda samsun maçında olduğu gibi.. umarım korktuğum başıma gelmez ama gelirse şampiyonluk şansımızın azalacağını çünkü yine federasyonun önümüzü kesme çalışmalarıın başlayacağı aşikar.. Ancak sivası kayıpsız geçersek şampiyonluk şansımızın % 51 olacağını düşünüyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rakiplerin döküldüğü bir ortamda bu seviyedeki formumuz bize şampiyonluğu getirmeye yeterli gelecektir ama çok stresli maçlar oynayacağız, sonucun şampiyonluk olacağına inanmak güzel bişi motive edebilir ama maçlar zorlaştıkça stres de yaratacaktır, bence erken konuşmamak gerek bu stres yükünü kaldırmak önemli bir adım olur
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |