![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zamanında degısıklıkler macı kopardı. yusuf son yarım saat maca gırdıgınde daha etkılı oluyor kı dun de bunu gorduk. delgado cok ıı degıldı dun taraftarla arasını daha fazla acmadan zamanında bı degısıklık oldu hocayı tebrık etmek gerek. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mustafa Hoca, 3lü defanstan ve tek forvet oynamaktan ne zaman vaçgeçti,bu 2009'a rastlıyor hala yenilgimiz yok. Tabi bunda Ernst'in katkısı çok ama asıl iş Mustafa Hoca'da bitiyor,tebrik ediyorum kendisini bu maç dolayısıyla ![]() Sivasspor'a karşı eğer " erken " bir gol bulursak,Holosko ilk 11 oynasın yada yedekten girsin oyuna bu maçıa rahat alırız. Takım savunmasını en iyi yapan takımız.Tek iş erken gole bakar,o gol gelirse o maçta 3 golden aşağı bitmez bana göre ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yerinde oyuncu değişiklikleri yaptı.Tebrikler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaslar delgadoya fazla yüklenmeyin onun da bir gün performanzi yükselir ve bize maclar kazandirir su anda besiktasimiz iyi gidiyor ve sampiyonluk icin her futbolcuya ihtiyac var.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |