![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen böyle devam hoca...bi çılgınlık yapma sakın... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İşte Denizli budur yaf...70'i beklemedi bu sefer, tam zamanında hamleyi yaptı ve goller geldi o dakikadan sonra...Son zamanlarda hoca da toparlanma var, o toparlanınca bu takıma da yansıyor, sonra her şey güzel oluyor zaten... Doğru da demiş hoca, hem keyif hem heyecan veriyoruz diye...Beşiktaş maçlarının son 15 dk'sini izlerken bir Premier Lig maçı seyrediyorum sanki, top bi o kalede bi bizim kalede, hızlı oynanıyor, savunmada hata yapmazsak gol yemiyoruz, kontra yapıp atıyoruz golü...Bu şekilde devam ederiz umarım, Denizli de maceralara atılmaz inş. daha...Akıllanmış gibi o da... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KAldı geriye 2 mac SİVAS - KAYSERi bu macları alalım .Derbilerde beraberlik bile yeter. Deniz li bugun tam zamanında mudahale etti.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #4 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takımımızın kondüsyonu çok iyi.Dikkat edersek rakiplerimizin pili 60. dk dan sonra bitiyor.Bizimkiler durmadan sağlı sollu saldırıyor.Bu yönde büyük bir avantajımız var.Onun dışında Denizlinin dediklerine katılıyorum | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |