![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şu takımın orta sahada ernst ve cissenin yerine ernst gibi bir oyuncuyla daha oynadığını düşünüyorum çok mutlu oluyorum ![]() ![]() ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Cisse'nin yerine Serdar Kurtuluş'u falan deneyelim yaf, inanıyorum çok daha iyi olacak...Bu Cisse'de hiçbir şey yok, Ernst'len çok iyi anlaştığı falan da yok, adam öylece duruyor yahu, alanını kapatıyor işte o kadar, onu yapmakta ne var, biraz oyunda da görelim, koşsun mücadele etsin, Denizli'nin tek hatası onu kadroya alması zaten, nasıl alıyor anlamış değilim, biraz Uğur'a, Serdar'a güvense çok daha iyi olur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ernst geldıgınden berı besıktasın orta sahasını toparlayan ısım oldu cok yerınde bı transfer Allah nazardan saklasın. Geliyoruzzzz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaş şöyle oynuyor ---------------rüştü--------------- ekrem---toraman----sivok---üzülmez ---------ernst-------cisse--------- --------------delgado------------- tello---------------------------bobo ---------------nobre--------------- nobre çıkınca yerine bobo geldi.klasik 4-3-3 oynuyoruz bu sistemde cisse fena oynamıyor.ertuğrul hoca buna benzer oynatırken kanatlardaki oyuncular normal kanat yani rmf-lmf oynarken delgado daha ilerde oluyordu,denizlide ise delgado cisse ve ernste daha yakın kanatlardaki oyuncular rwf-lwf oynuyor.yani ertuğrul hocayla 4-5-1 oynarken mustafa denizli ile 4-3-3 oynuyoruz.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne kil oldom su cisseye 20 metreden sut cekiyor 10 metre yandan cikiyor, hic birtane sutu kaleyi bulmadi, ernst den utan bea adam neler yapti bugün bjk icin, bence cisse kesin gitmeli
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli hala macera peşinde... Derbilerde de Cisse ile çıkarsa yandık vallahi... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |