![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş'ın kaptanı Delgado'nun peşini bırakmıyorlar. Lyon, Juventus, Lazio ve Espanyol'un ardından bu kez de Villarreal, Arjantinlinin peşine düştü. Milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin forma giydiği İspanyol ekibin, bir yıldır izlediği Delgado için son dönemlerde özel bir ekip oluşturduğu ve sağlık durumunun yanı sıra oynadığı maçların istatistiklerini Yorum yapmıyor Özellikle İspanya'nın Espanyol ekibinin 5 milyon, İtalyan Lazio'nun 7 milyon euro'yu gözden çıkardığı Delgado için Villarreal'in kesenin ağzını ne kadar açacağı merak konusu. Sezon başında 2011'e kadar sözleşmesi uzatan Delgado gelişmeleri takip etmesine rağmen Beşiktaş'ta mutlu olduğunu dile getirmekle yetiniyor. Tekliflerden haberdar olan yönetim ise resmi başvuru olmadığı için sessiz kalıyor.
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sergene göre delgado 1.8 milyon euro edermiş . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeş aynen katılıyorum bal yapmayan arı istemiyoruz o paraları batuhana verin her yıl banko 30 gol atar
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | türk statüsünde olmasaydı zaten bu takımda bi saniye bile durması yönetim hatası olurdu bana göre..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nobrenin menajeri çıksın nobreye bu parayı verece bir kulüp adı versin çok değil sadece bir.... avrupada futbolcular tonla vergi ödüyor, nobrenin avrupada net kazancı 1.5milyon euroyu geçmez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence ne delgado nede sen nobre o kadar para edersin
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bana göre,Delgado o kadar parayı haketmiyor.Ama Nobre,haber kolpa olsa bile,böyle bir şey istese bence normaldir. Delgado,artık büyük maçları kazandırmalıdır.Kaç sezondur göremiyoruz.İşte Sivasspor-Kayserispor maçlaır bir şans olduğunu düşünüyorum. Yoksa bir işe yaramaz açıkçası ...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |