![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | $ampionLar Liqi ßize ueFayada siwas yakısır..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sivas en fazla UEFAya gider...bana kalirsa hic bi yere gitmesin...sivas bence hatte önümüzdeki sezon ligte kalma mücadelesi versin vede ligden düssün...kendilerini büyük takim sanmasinlar iki sene üst siralarda mücadele ettiler diye ve köklü besiktasimiza laf atmasinlar, saygi duysunlar adam gibi ciksinlar top oynasinlar..öyle terbiyesiz kaptan olmaz mehmet yildiz gibi, macta kendini kaybeden,ne yaptigini bilmeyen...böyle kendini bisey sanan ufak bi takimin gözümde hic degeri yok...helebide böyle bir teknik direktörle...nefret ettirdiler kendilerinden...agir oldu sözlerim ama sivas hakkindaki duygularim tam anlamiyla böyle!
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | sivasa avrupa bile çok
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sivas 2. olsa bile on elemeyi gecemez!! Biz sampiyon olalimda gerisi beni ilgilendirmiyor!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Wallhi 1.lih hepinize çok kolay gelyor şu durumda ama göründüü kadar kolay değil.Siz kendinizi 1. yaptınız hatta 2.yi arıyorsunuz.Beşiktaşımız 1. olsunda gerisi ihç mühim değil.5 senedir şamp. olamadığımızda bizim 2.liğimizi 3.lüğümüzü kim istedide bu hallere geldik.Saçmalamayın lütfen... | ||
| | |
| | #7 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence sivas devler ligini haketmez.İntertotoda bile rakipleri karşısında zayıf kalan bir Sivas'ı şamp.liginde hayal bile etmek istemiyorum... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |