![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ekrem ve Toraman kesin çağrılıcaklardır..Aksi halde orası Türk Milli Takımı olmaktan çıkmıştır zaten..Nobre ve Hakan'ın da çağrılmaları gerekmekte..Gerçi pek sanmıyorum onları.. Ama Ekrem ve Toraman kesin çağrılmalılar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ekrem çağrılmazsa bence Avusturya Milli Takımı'nda banko oynar.Beklemeye gerek yok !Seçimini çağrılmazsa Avusturya'dan yana yapmasında fayda var ...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzülmez toraman ekrem gökhan zan bu oyuncuları milli takıma cağırması gerek üzülmezi cağırmasada olur ama toraman ve ekremi cağırması gerekir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fatih terim hindi sabri varken her hocanın takımında olmasını ıstedıgı ekremı kadroya almaz. galatasaray fanatiği bir hocadan bunu beklemek ayıp olur ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fatih Terimin belli kişileri vardır sürekli onları çağırır. Beynindeki gs takıntısına son verebileceğini sanmıyorum. Gs ninde bütün stoperleri sakat . Bizden zaten oyuncu çağırmamayı kafasına koymuş... Onu beğenme bunu beğenme kimisini gıcıklığına çağırma , İspanya maçında kendin çıkar oynarsın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ekremi kesinlikle cagiracak hemde sadece ekremi degil toraman falanda dahil alacak bence terime fazlada haksizlik yapmak istemiyorum ama bu ekremi de cagirmazsa milli takima o zaman bende sizin gibi dusunebilirim su anda turkiyenin en iyi oynayanlarindan biri ekrem bence bu cocuk beni resmen sasirtti
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |