![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inanıyoruz ve güveniyoruz sana.Ama milli takım konusunda almaz bence.almaması gereken kim varsa alır.ama seni almaz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence fatos hakan baltayi oynatir defansin gobeginde.. sagda sabri solda volkan yaman... bence bu serefsiz teknik direktor parcasina tepki gostermemiz lazim.. ispanya macinda kapaliyi doldurup ispanya ve ibrahim toraman lehine bagiralim. bu insan musveddesi yuzunden mili takimdan sogudum artik ya !!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben terime toraman konusunda herzaman hak verdim gokhanida almam sahsen ben olsam ama adam aliyor ancak bu sene toraman hakaten iyi oynuyor artik almasinin zamani geldi ve kesinlikle alacak goreceksiniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fatih Terim Toramani buseferde almazsa SEREFSIZIN onde gideni oldugunu okeylemis olacak!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |