![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
My ChemicaL Romance! ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | final Ali Sami Yen'de olsaydı da fb, Beşiktaş gelip orada final oynasaydı" dedi. bukdr ılımlı bir futbolcu işte. : ) böyle bir durum olursa kendi taraftarın neler yapar acaba. arda nın nrmal ses tonu öyle konuşurken sesii kısılıor.. inceliyor her an ağlıyacakmş gibi bir ses çıkıor: ) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biraz insan gibi davransanız herşey iyi olucak ama... siz arkamızdan saçma demeçler verip karşımıza geçipte keşke bjk de final oynasaydı destekleseydik dersiniz. Çocuk mu kandırdığınızı sanıyorsunuz arda bey... Biliyoruz sizin ne mal olduğunuzu. Yenildiniz bari acıtasyon yapmayın umrumuzda değil çünkü... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görürsem söylerim ARDA ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bence ardaya yüklenmek yanlış diye düşünüyorum çünkü gs de tek karakterli oyuncu o ben ardanın bir avrupa klubünde oynamasını ve başarılı olmasını istiyorum kendi adıma çünkü ardanın hiçbir zaman ters bir konuşmasını yada terbiyesizliğini görmedim ayrıca ben bir beşiktaşlı olarak kendi üstüme alınmadım dediği lafı febelilere söylenmiş bir laftı o
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazık ama acısı var ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şişşş tamam gectı arda hadı unut artık cık o trıpten ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hamburg almanyadır... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |