Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı
kim başımızdaki hoca mı akıllı???  güldürme. Ali tandoğanı sağ forvet oynatmaya çalışan bir hocadan mı bahsediyoruz??Dünyada yeri olmayan bir taktiksel dizilişle oynadık.Yarın öbür gün kalbürüstü takımlar gelince bu tavrınız ne olacak çok merak ediyorum.Denizli ancak İranda takım çalıstırır bu mantaliteyle gerçekten soğudum futboldan!13. dakka iyi güzel ya devamı??Kayıp bir beşiktaş.Bumu göze hoş gelen futbol???Ha pardan haklısınız formsuz gbirliği bile bize karşı ikinci yarıda neler yaptı.Malesef denizli bu anlayışını değiştirmezse sezon sonunu göremez çok açık net konusyorum.Orta sahada 1.5 adamla oynuyoruz olamaz böyle bir sey....Ne hallere düştük yarrabbiii... |
Yahu hep aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz, ama yine benim dediğime geliyorsunuz...Ben ne diyordum, bu lig oldukça kalitesiz bir lig, takımlar zayıf, alın işte, Gb, gördük!..Bundan daha kötüleride var, saymama gerek var mı, isterseniz sayarım tek tek...Ama görünen köy klavuz istemez, dimi...Kalburüstü diyip diyip diyorsunuzda kaç kalburüstü takım var Allahaşkına bu ligde...Onlara karşı böyle oynarsan elbette vahim sonuçlar alırsın, bunu Denizli bilmiyor mu, o kadarda aklı yok mu, bırakın Allahaşkına, bu kadarda küçümsenmezki bi adam...17 takımın 10'u zayıf yahu, bu taktikle bu sistemle çıkarsan hepsini darmadağan edersin, kandırmayın kimseyi, burası Premier Lig değil...Hep senle bunu tartışıyoruz ama bi sonuca varamıyoruz, yakında varacağmızı düşünüyorum ama, göreceksin rakiplerin ne kadar zayıf olduklarını...