![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ulahn terim ekrem formunun zirvesindeyken nasıl olurda almazsn adamı kadroya gidp sabriyi alıyor korkmaz sabriyi oyuna bile almıyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Milli takimin basina gecenlere bi seyler oluyor. Zamanin behrinde Oktay milli macta 4 gol atmisti san marino maciydi herhalde. Dönemin hocasi da Denizliydi galiba tam hatirlamiyorum. Oktayi macin bitmesine baya bi süre kala oyundan cikartmisti. O zaman deliye dönmüstüm. Birak adam atsin 2 tane daha niye cikariyosun rekoru Besiktasli futbolcu alacak diye mi korkuyosun. Besiktas düsmanlari. Diyecek baska bi sey yok.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya iyiki bi euro2008 de başarı gösterdi adam şimdi havalanmaya başladı heralde bu kadar olurr tek kelimeyle müthiş(!) bir kadro :@
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | beyler toramandan umudu kesmiştim ekremide almayınca hepten sinir oldum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katliam ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ulan bu takımda kazım oynayabılıosa bu halıyle bızım ekrem toraman nobe haylü haylı oynar beaa bu adam da traflı ******** terim! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Milli takımı desteklemiyorum.. Toraman ve Ekrem'in alınmadıklarına da sevindim açıkcası..En azından gidip oraya sakatlık riski fln yaşamazlar..Keşke Rüştü ve İbo'yu da almasaydı.. Bu kadar aciz, bu denli basiretsiz bir insan görmedim ben..Türk Milli takımına şerefli, onurlu insanlar gelmedikçe ne maçlarını izlerim ne de desteklerim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |