![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İspanya(2) - Galatasaray maçlarında iyi performans sergilemesini umuyorum. Ne kadar çok tecrübe ederse,o kadar iyidir.Daha 18 yaşında Santiago Bernebua'ya gitmek kolay iş değildir.BJK ve Milli takımın değerini bilmeli ... ![]() Umarın tecrübe kazanırda seneye Beşiktaşımız için hayırlı işler yapar ... Bu çocukta iş var yahu ... Seneye koy Bobo-Batuhan forvet ikilisini Avrupa'da ve Ligde uçalım ... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah bu seferki maçta terim şans verirse bir talihsizlik yaşamaz.Yolu açık olur inş. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gs macında ızledım batu ıcın orta gelmıyor top gelmıyor pas verılmıyor saten ayagına gelen topları olumlu kullandı kafa toplarını aldı üst düzey bir takımda cok kolay goller atabılecegıne ınanıyorum
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayirli olsun umarim dahada iyi yerlere gelir. kalite var sadece beyin olarak hazirlanmasi lazim gelecege ondan sonra zaten hersey kendiliginden gelir
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yolu açık olsun... Terim yine Beşiktaş'lı bir futbolcuyu başka bir takımdayken tercih ediyor. Beşiktaş'ta oynamaya devam ettiği yıllarda göreceksiniz ki Terim yine almayacaktır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayirli oLsun Batu. BATUGOL !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ilk kez besıktas dayken cagırıldı a mıllı takıma bence oyle degıl fatıh terım hakan sukur tıpındekı forvetlerı sevıyor batuhanda hakan sukur tıpınde ben bundan sonra sureklı cagırılacagına ınanıyorum
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen katılıyorum her seferinde çağıracaktır performansı çok düşmedikçe tabi bence batuhanın 1 sezon daha kiraya verilmesi ondan sonraki sezon takıma katılması gerekiyor o zaman daha biliçli top oynamaya başlıcaktır diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | son 3 a mıllı maca cagırıldı ben suan bıle keske besıktasta olsa ılk 11 oynasa dıyorum seneye kesın ılk 11 oynamalı boyle oyuncular kıralık verılmemelı bunu gs-eses macında anladım
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |