![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mücadele iyiydi. Breysel hatalar ve formsuzluklar vardı. Ekrem Dağ-Holosko-Bobo ve Ernst formsuzdu. Sonradan oyuna dahil olan delgado ve Nobre de takıma hiçbir katkı sağlamadı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yusuf yokmuydu tepki göstermeden edemedim açıkçası objektif izleyin biraz delgado bütün maç dolaşıyor bir gol atıyor diye yusufu bu mücadelesinden sonra ezemezsiniz...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen hea, Yusuf daha ne yapsın, Sivas deplasmanı çok zor bi deplasman bu tür oyuncular için, ama Yusuf çıktı mücadelesini sonuna kadar verdi... Kadroda onu görünce yadırgamıştım aslında ama adam çıktı takır takır topunu oynadı, cevabını sahada verdi...Ona ayak uyduran 2 oyuncu daha olsaydı dün kazanmıştık maçı belkide... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 4 haftadir kazanan takimi boz.. Uyum saglamis Sivok-Toraman, Cisse-Ernst ve Bobo-Nobreyi boz sonra bu maci neden kazanamadik, neden iyi oynamadik!! Mustafa Denizli yine bir buyuk mac oncesi sacma sapan bir kadro cikartti sahaya..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |