![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ne oynadığımız oyun iyiydi ne de ettiğimiz mücadele...Sivas'ı Sivas'ta yenebilmek için onlardan daha çok mücadele etmeliydik, ama bunu yapamadık, zaten çok da iyi oynamıyorduk, ama mücadelemize laf yoktu şu ana kadar, bu maçta onu göremedim ne yazıkki...Tabii yıldızlarımız, güvendiğimiz isimler de yokları oynayınca beraberlik kaçınılmaz oldu, Allah'tan Sivas iyi değildi ve Bülent Uygun bizden tırstı da kaybetmedik bu maçı...Beraberlik açıkçası iki takıma da yaramadı, ama Sivas yine de mutludur, liderliği kaybetmediler en azından... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yusuf yokmuydu tepki göstermeden edemedim açıkçası objektif izleyin biraz delgado bütün maç dolaşıyor bir gol atıyor diye yusufu bu mücadelesinden sonra ezemezsiniz...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen hea, Yusuf daha ne yapsın, Sivas deplasmanı çok zor bi deplasman bu tür oyuncular için, ama Yusuf çıktı mücadelesini sonuna kadar verdi... Kadroda onu görünce yadırgamıştım aslında ama adam çıktı takır takır topunu oynadı, cevabını sahada verdi...Ona ayak uyduran 2 oyuncu daha olsaydı dün kazanmıştık maçı belkide... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beraberlik iyi diyenler icin futbol iyiydi. Ama ben beraberlik icin sevinmedim icin futboldan memnun degilim kesinlikle. Nedenlerimi soyleyeyim: 1. Bir insan kazanan kadroyu hangi mantikla bozar anlatirmisiniz? 2. Uyum saglamis ikilileri neden bozar? Toraman-Sivok, Ernst-Cisse ve Bobo-Nobre? 3. 70 dakika Holoskoya nasil sabr etti? Iyi bir Holoskoya bende hayir demem ama ilk 11de oynadi mi basarili olamiyor nedense. 4. Iyi oynayan ama sonradan yorulan Yusufu 90 dakika oyunda tutmasi dogru muydu sizce? 5. Yusuf-Delgado, Holosko-Nobre degisikli daha iyi olmazmiydi sizce? Neden tek forvete donduk? Neyse hoca beni sasirtmadi. Yine bir buyuk mac oncesi yapti yapacani ve bambaska bir kadro cikarti sahaya..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her maç aynı 11 çıkacak diye bir kural yok, zaten bu mantık dışı bir durum olurdu. Sonuçta o antrenmanlar boşuna yapılmıyor, menajerlik oyunu değilki bu her oyuncu sürekli aynı performansı versin. Oyuncu formsuzsa sırf ismi için sürekli 11 oynamaz. Bu sahada Sivas'ı yenen takım yok, Sivas iyi oynamasada yenilmiyor bunda birçok neden ve dış etkende var tabi. Aylardır yenilgi yüzü görmeyen takımımızı alkışlamak gerekir öncelikle, halen şampiyonluğun en büyük adayı durumundayız..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sen bu işi biliyorsun kardeşim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sivastan alınan 1 puan falan iyi deil.kimse kandırmasın kendini.3büyüklerden kimseyle maçı kalmadı sivasın.inönüde de olsa 2 tane derbimiz var.şampiyonluğa daha çok inanmış siası orda ezip gelecek bir beşiktaş bekliyordum.ne yazıkki korkarak gitmişiz. büyük avantaj kaçtı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | memnun değiliz ama yapacak bişey yok.Çok sitresli bi maçtı.Kaybetmedik çünkü bu sahada gs ve fb kaybettiler.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |