![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | katılıyorum. hangi mantıkla iyi oynayan kadro bozulur. sivoku ortasahaya çekip zapotochny yi oynatıyor toraman-zapotochny olunca defansta yine iyi yenilmedik bugün. Sivok defansta oynamalı arkadaş. cisse nasıl oynatılmaz. şanslıyız bu kadro ve oyunla 1 puan iyidir. Cisse-Ernst ortasahada banko oynamalı arkadaş denizli hiç izlemiyor beraberlerken takım rayına oturuyor. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado 01 misin nesin sus be adam zerre kadar futbol bildin yok boşboş ötüyosun , ne sanıyosun kendini mourinho mu scolari mi . bırakın skor taraftarlığını ne olmuş berabere kaldıksa deplasmanda sivasla hala liderin 1 puan gerisindeyiz ve 10 hafta var daha . Sivas spor eziklere oynadığı gibi oynasaydı bize 10 - 0 yenerdik sivası . Yok neden cisse oynamamış yok neden nobre oynamamış Allahım yarabbim ya zorla delirtiyorsunuz adamı sahada 6 yabancı oynaya biliyor bu kuraldan haberiniz var mı ayrıca hoca nobre yi oynatsa bobo veya holosko yedek kalsa vay efendim bunlar neden yedek diye dırdır ediyorsunuz .Allah aşkına aklınızı kendinize saklayın DENİZLİ hocamın işine karışmayın bilip bilmeden . takımın başında mourinho olsa yaranamaz skor taraftarı olanlara . yahu 1 kere olsun kötü gününde de şu takımın arkasında olun skor taraftarı olmayın . Bu maçta takım gayet iyi idi saha zemini kötü idi şans faktörü pek yanımızda değildi sivok 5 metreden boş kaleye atabilseydi belkide maçı alacaktık yani kısmet değilmiş canımzı sıkmak yok yola devam . Konu _Blackseagless_ tarafından (22-03-2009 Saat 03:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | yusuf delgado ve tellonun aynı anda oynaması orta sahayı savaşan bir orta saha yapmadı bunu geçtim 4 maç üst üste kazanan takımı niye bozuyorsun?
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sivas için daha önemli bir kayıp bence..oyun fena değildi..Sivas gibi bir deplasmanı yenilmeden atlattık..daha önemlisi Sivasın avantajını yok ettik..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #5 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence futbolda 1 puanda ne iyi nede kötü
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ne oynadığımız oyun iyiydi ne de ettiğimiz mücadele...Sivas'ı Sivas'ta yenebilmek için onlardan daha çok mücadele etmeliydik, ama bunu yapamadık, zaten çok da iyi oynamıyorduk, ama mücadelemize laf yoktu şu ana kadar, bu maçta onu göremedim ne yazıkki...Tabii yıldızlarımız, güvendiğimiz isimler de yokları oynayınca beraberlik kaçınılmaz oldu, Allah'tan Sivas iyi değildi ve Bülent Uygun bizden tırstı da kaybetmedik bu maçı...Beraberlik açıkçası iki takıma da yaramadı, ama Sivas yine de mutludur, liderliği kaybetmediler en azından... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beraberlik iyi diyenler icin futbol iyiydi. Ama ben beraberlik icin sevinmedim icin futboldan memnun degilim kesinlikle. Nedenlerimi soyleyeyim: 1. Bir insan kazanan kadroyu hangi mantikla bozar anlatirmisiniz? 2. Uyum saglamis ikilileri neden bozar? Toraman-Sivok, Ernst-Cisse ve Bobo-Nobre? 3. 70 dakika Holoskoya nasil sabr etti? Iyi bir Holoskoya bende hayir demem ama ilk 11de oynadi mi basarili olamiyor nedense. 4. Iyi oynayan ama sonradan yorulan Yusufu 90 dakika oyunda tutmasi dogru muydu sizce? 5. Yusuf-Delgado, Holosko-Nobre degisikli daha iyi olmazmiydi sizce? Neden tek forvete donduk? Neyse hoca beni sasirtmadi. Yine bir buyuk mac oncesi yapti yapacani ve bambaska bir kadro cikarti sahaya..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sen bu işi biliyorsun kardeşim | |||
| | |
| | #9 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yusuf ve Toraman takımın en iyileriydi..Yusuf 90 dk. mücadele etti.. Takım tek forvete falan dönmedi..Daha önceki maçlarıda izlediysen biz zaten çift forvet hiç bi zaman oynamadık.. 3 forvet gibi oynadık..bu maçtada öyle oynadık..holosko-bobo-tello...Futbolu bildiğinizden eminmisiniz?? yada Beşiktaşı takip ettiğinizden..Boşu boşuna atıp tutmayın burda kimse yemez bunları.. Siz böyle her puan kaybından sonra çığırtkanlık yapmaya dewam edin..Aferin size.. | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her maç aynı 11 çıkacak diye bir kural yok, zaten bu mantık dışı bir durum olurdu. Sonuçta o antrenmanlar boşuna yapılmıyor, menajerlik oyunu değilki bu her oyuncu sürekli aynı performansı versin. Oyuncu formsuzsa sırf ismi için sürekli 11 oynamaz. Bu sahada Sivas'ı yenen takım yok, Sivas iyi oynamasada yenilmiyor bunda birçok neden ve dış etkende var tabi. Aylardır yenilgi yüzü görmeyen takımımızı alkışlamak gerekir öncelikle, halen şampiyonluğun en büyük adayı durumundayız..
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |