![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir sivaslı olarak dogal ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir hoca kendi takımından bu kadar nefret ettirebilir ancak sivas mı bitmiştir bizim için | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | arkadaslar tmm güzel sivasi sevmiyoruz..Olabilir ki ben de sevmiyorum hele ki Bulent Uygun'u kendisine Fatih Terim idolünü oturtmaya çalıştığı son 2-3 aydan beri..Eee normal tabii sonucta uzun süredir ligin zirvesinde oyle ya da boyle yer alıyorsun kulube para kazandiriyorsun keza kendin de kazaniyorsun ve para insani nasıl bozuyormuş işte goruyoruz.. Sivasin mantığı şu Mehmet Yıldız'a uzun topu şişir Yıldız topu bi şekilde ileride tutsun yanından gelen sag ve sol beklere indirir arkasından da verkaçlarla oyunu rakip sahaya yıkar ama topu kaptırdığında da rakibi ani atağa kaldırmaz rakibi indirir bir şekilde.. Bizim macta da bunu yaptılar diğer maclarında olduğu gibi..Bu tip bi taktikle nereye kadar gidebilirsin?En fazla 1 bilemedin 2 sene daha..Ardından seni çözerler ki yakında o da olacak oyle ya da boyle ama şunu biliyorum ki Sivas ŞAMPİYON OLAMAYACAK...!!! Şampiyon BEŞİKTAŞ'ım OLACAK..Lig sonunda görüşürüz...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onun bunun evLatLarı küfür ettiLer bir ara MuhattapLarımıza bakın , 2 sene sonra 2.Lige gidecekLerdir .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben sivasi ilk citigi yildan beri sevmiyorum onlar yüzünden manisaspor dagildi ve ikinci lige düsdü insallah onlarda amatöre kadar düserler.......allah yalakalik kötülük yapanlari her zaman cezalandirir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu oynadıkları oyunu fbyede oynasalardı ya ama yok olmaz fbnin pilot teknik direktörü var olmaz sallayın ya adamlar zaten şartlanmışlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar konu sapmasın ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sivassporu sevmemeniz normal, bunu anlarım... Ama Sivas'a laf söylenmesini anlamam bir Sivaslı olarak!.. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun lütfen ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |