![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya biletler kulüpten çıksa eyvallahtaa federasyondan çıkan bileti beşiktaşa vericiklerde ben görücem hertürlü oyunu oynayan federasyon beşiktaşın üzeinden birde bilet verip şirin mi gözükecek komedi gibi yaa : ) aziz yıldırmda kendi beslediği sefaya baksın şimdi ters düştü allahbilir niyeee : ) belki bir simit sarayı daha açtırmak istemiştir sefa.
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen katılıyorum.. zaten bu fenerin olayları kapansın diye beşiktaşla ilgili sansasyon yaratmaya bayılır bu medya. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş'ımızın gerek futbolu gerekse de kadrosuyla gümbür gümbür gittiği ve liderliğe yükseldiği şu günlerde Büyük bir kulübün başkanının, her türlü pisliğin elbet birgün su yüzüne çıkacağını unutarak, yaptığı tüm pisliklerin su yüzüne çıkmasından ötürü dikkati başka noktalara çekmek adına sevdiği(!) arkadaşlarına yaptırdığı bu haberi kahkahalar içerisinde okuduk her birimiz. Neden belli. Çünkü her sene aynı oyun aynı entrikalar... Ey Sevilen Gazeteci Arkadaşlar! Sizin de çok iyi bildiğiniz doğrular ışığında gene kendi tv kanalı ve gazetenizden bu haberi yalanlamanızı bekliyoruz. Aksi takdirde doğru diye öne sürdüklerinizi de kanıtlayamazsanız bir kez daha "müfteri" sayılacağınızı belirtmek istiyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Milli maçta taraftar gruplarına toplu bilet verilmemiştir 23.10.2008 Yazılı ve görsel basında yer alan "Bilet Skandalı" başlıklı haber ve yorumlarda, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi tarafından, Beşiktaş taraftar grubu liderine Bosna Hersek ile oynanan milli maç öncesinde 3 bin 500 adet bilet verdiği iddiası ortaya atılmaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu'nu zan altında bırakmayı hedefleyen bu iddia gerçeği yansıtmamaktadır. Ne Türkiye Futbol Federasyonu ne de herhangi bir yönetim kurulu üyesi 11 Ekim'de oynanan milli maç öncesinde böyle bir girişimde bulunmuştur. Kaldı ki haberlerde adı geçen 3 kulübümüzün başkanı ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener arasında da bu konuya ilişkin bir diyalog kesinlikle geçmemiştir. Medyada yer alan bu tür haber ve yorumlar üzüntü vericidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur Türkiye Futbol Federasyonu ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğruluk payı olabilecek bir haber...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bencede katılıyorum kesnlıkle ![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şansal Büyüka, dün Lig TV ekranında “Bir federasyon yöneticisi Beşiktaş amigosuna 3500 bedava bilet vermiş” şeklinde ortaya attığı iddiasında Levent Kızıl’ı mı suçluyor? Medyaspor taraflarla konuştu: Önce Büyüka'nın "ad zikretmeden" ortaya attığı iddiayı, adları yerli yerine koyarak tekrarlayalım: Biletleri verdiği iddia edilen kişi, TFF Milli takımlar sorumlusu Levent Kızıl. Biletlerin verilmesine aracılık eden kişi, Levent Kızıl'ın yakın dostu Sinan Engin. Biletleri alan kişi, Beşiktaş amigosu Alen Markaryan... Olayı Şansal Büyüka'ya anlatan: Adı bizde saklı büyük bir kulübümüzün başkanı. Önce, şu anda Paris'te bulunan Levent Kızıl'a ulaştık ve iddiaları hatırlatıp, olayı sorduk. İşte Kızıl'ın açıklamaları: "Kimseye bilet verilmedi. Yalan... Şansal Büyüka isim söylemiş mi?.. Söylememiş... İstediğinize iddiaya girerim sizle. Hiçbir kulüp başkanı böyle bir olay anlatmamıştır... Bunların hepsi palavra..." Alen Markaryan'ın açıklaması: "Konuşmak istemiyorum ama bu çirkin oyunlardan sıkıldık artık. Fenerbahçe ne zaman kötü sonuç alsa, içinde Beşiktaş olan olumsuz haberler basında yer alıyor. Gündem değiştirilmek isteniyor. Şu an susuyorum, bir şey konuşmuyorum. Fakat Milli maç öncesi bilet aldığıma dair yazılan haberler iftiranın daniskasıdır. Konuşmam gerektiği zaman konuşacağım." | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |