![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sana katılıorum bu konuda. bİLiyorsun ben 3lü savunmaya karşıyım kural olarak Benim ideal iki on birim var;küçük maçlarda 4-3-3 Serdar-------------Sivok-------Zapo----------ibo(Tabii ibo şimdilik) Bu sistemde sağda kanatta serdar k. serdar özkan ve holosko neler yapar sen düşün. ---------Serdar Ö.----Uğur------Tello----------- ---------- Solda fena değil hani Delgado içeri girer ve telloda bindirirse..... Nobre gol kralı olur valla. ------Holosko---------Nobre------------Delgado ------------ Ama üzülmez yerine bindiren iyi bir sol bek lazım. Büyük maçlarda 4-5-1 Serdar------Sivok---------Zapo-------Tello -----------Cisse------------Uğur------------ ------Holosko-----Delgado---------Serdar ö. --------------------Nobre--------------------- ama denizli bunları oynatmaz kendi sistem anlayışı içinde şu 11 cıkarsa sesim cıkmaz hani; ---------Toraman------Sivok---------Zapotocny-------- Serdar----------------------------------------------Tello -------------------Uğur---------Cisse--------------------- ---------Holosko---------Nobre---------------Delgado--- Konu burki8686 tarafından (25-10-2008 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |