![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Maç neden böyle oldu gayet acık bir nedeni var bence!M.D yanlış başladı doğru bitirdi.İlk defa oyuncu değişikliklerini beğendim.Maçta cisse tello sivok mükemmel oynadı.Ekremde solda ibodan daha iyi bence.Ayrıca yalvarıyorum M.D ali tandaoğanı artık sağ forvet oynatma. ilk yarı: ------------Toraman---------------Zapo-------------- Serdar-----------------Sivok------------------Ekrem -----------------Uğur-------------Serdar Ö.---------- Ali---------------------Bobo-----------------Holosko-- İkinci Yarı ------------Toraman---------------Zapo-------------- Serdar-----------------Sivok-------------------Ekrem -----------Tello-------------------Cisse-------------- Holosko-------------Bobo------------------Serdar Özkan Konu burki8686 tarafından (30-10-2008 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
evet bu ali tandogan takimda kaliyor emre ozkan necip gibi genclere pafa yollaniyor bu genclerin hepsi aliden daha iyi oynar bu futbolu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |