![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Yahu oynamıyorlarsa oynamasınlar, ne yapalım şimdi...Avrupada oynasak, mücadele etsek neyse, sadece kendi ligimizde mücadele ediyoruz, ister 5'li ister 3'lü savunma oynarız, ne yanii, anormal bir şey mi bu?Galibiyetler alınca bir şey yok, iyi futbol oynayınca bir şey yok, bir tane mağlubiyet aldık başladık yine yok bu böyle olur mu yok şu şöyle olur mu...Bu sezon bitmez valla!..Sisteme göre oyuncular mı yoksa oyunculara göre sistem mi, ilk önce buna karar verin siz bence... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kadroda ki oyuncuların yeteğeniğine göre taktiğini belirlemeli diyorum bu kadar basit.. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Arkadaşlar ikinizinde söylediklerinize aynen katılıyorum. Fakat bir eksik var bence , Serdar Kurtuluş ve İbrahim Üzülmezin yetersizliklerinin yanında bir an önce Serdar Özkan'ın da ne kadar işe yaramaz bir görüntü çizdiğinin ve bir büyük takım için çok yetersiz bir adam olduğunun görülmesi ve Ona da bel bağlanmakatn vazgeçilmesi lazım. Ayrıca 3 lü savunma takıntısı olan arkadaşlara da , Lucescu döneminde de 3 lü defansla oynadığımızı ve hala o dönemi nasıl mumla aradığımızı hatırlatmak istiyorum. Mesele saha içi dizilişi değil , oyunu 40 metrelik bir alanda takım halindehep beraber oynayabilmek. örnek Kadıköydeki FB-Arsenal maçındaki Arsenalin oyunu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #6 | |||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
mustafa denizli ile 4 maç yaptik 3 gol yedik ... sorunun savunmada oldugunu dusunmuyorum ... Birakin adam i$ini yapsin ya ... adamin bildigi var ki boyle oynatiyo ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |