![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Kayseri maçına gelelim deplasman olmasına ve rakibin kayseri gibi ciddi bir takım olmasına rağmen sahada o kadar ruhsuzda olsa biz hükmettik maça kurtuluş ve delgado biraz verim gösterse böyle olmazdı maç onu da geçiyorum. sivok ta bir kıpırdama görüyormusun ? değişti oyun tarzı hucumda daha verimli,ya ertuğrul zamanında Teyyo şimdi nasıl ? zan gibi adamı alıp 4 lü savunmaya top oynatacağına 3 tane adam alıp koymuş monte etmiş bir kazmadan takımı kurtarmış , bu benim için başarıdır.defans anında dönüp 5 li olabiliyor ama hucumda şimdilik yok , holoskonun ve delgadonun verimsizliliği olmasa sen ne yazacaktın bugün acaba . bu arada galatasarayın ve fenerbahçenin oynadığı futbola bakarken şampiyonluğa en yakın takım biziz . ayrıca O Tamdestek HeP Desteği Fener seyircisi kullanıyor. İyi günde Kötü günde yazmalısın bence. sonuçta senin kararın öpüyorummmm.
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Zaten kimse takım kötü gidiyo artık başka takımı destekliyim demiyo burda arkadaş hepimiz Beşiktaşlıyız ama yanlış yapan herkimse onu eleştirebilme hakkımız var ve bu çok doğal.Ertuğrulda yanlış yaptı eleştirdim mustafa denizlide yapınca eleştiriyorum bunlarda gayet normal şeyler.ama bunlar sana tersse uzun zamandır girmiyormuşunda zaten tekrar uzun bi süre girmemen dileğiyle bu foruma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
önce; Ertuğrul a cefa olmaz vefa olur..ama ben Ertuğrul a vefa ve sevgi olsun diye yazmadım bunları..Ertuğrul babamın oğlu değil.. Sonra.. ben Denizli yi eleştirmedim..Ne FB ve GS de iken ne Altay da oynarken,ne de Beşiktaş geldikten sonraki puan kayıplarında eleştirmedim..tam tersine ;onunla 1 maç ta olsa karşılıklı oynamış biri olarak kendisine ve futbol felsefesine hayranlık duyan biriyim. "Ertuğrul'a yaptıklarımızı bu sefer yapmayalım..bırakalım istediğin yapsın çünkü o futbola dair ne varsa biir ve uygular dedim..Çünkü 3-5 maçta hoca yıpratmak iyi birşey değil diye düşünüyorum. Denizli nin imza attığı gün; Beşiktaş kadrosunun top kullanmayı bilen adamlardan oluşacağını,diğerlerine göre ,daha düz stile sahip olanların yani Gökhan ve Ekrem gibilerin zor forma bulacağını, 3 lü defans uygulaması yapacağını,ancak bu 3 lünün librolu değil tandem oynayacağını, ve takımın sistem ve antreman metodlarındaki değişiklikten dolayı düşüş yaşayacağını ancak özellikle kondisyoner Stefano sayesinde bunu atlatacağını ve sabretmemiz gerektiğini 1,5 aydan beri yazıyorum..zahmet edip okuyabilse idin bütü bu yazdıklarımı görürdün genç dostum.Holosko ve delgado ya gelince.. Holosko sezon açılışında yeterli antreman yapmadığı(sakatlığından dolayı) için, Delgado ise Denizlinin yeni formasyonu sebebi ile verimsiz gözüküyorlar.Serdar ise 1 yıldır top oynamamanın sancısını çekmekte.. Ayrıca FB in futbolu konusnda sana katılıyorum ancak GS bizim için ok ama çok ciddi bir rakip..Hem kadrosu ile hem de fubolu ile buligi en az bizim kadr forse edeceklerdir..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Pardon abii cefa çeke çekee sefa nedir bilemez olduk yıllardır alışmışız cefa çekmeye birkere malesef ,vefa örneği sergiliyorsun yazmalıydım ben ertuğrulun gitmesini en çok arzulayanlardan biriydim oyüzden sende yazmışsın (şimdi hoca gidince herşey düzelir gibi aptalca yazılar)başlayan cümlelerin içinde bende haliyle ertuğrul gitsin diyenlerden olduğum için bu yazıyı yazdım gerçi büyük bölümü ertuğrul hocanın kalmasından yanaydı ama herneyse aartık.yoksa sistemle ve düşüncene birşey dediğim yok haklısın orada yani. oluşumlar zordur onun bilincindeyim denizliyede teknik adamlık konusunda başarılı olacağını düşünüyorum kariyeri belli bir adam zaten. Holoskonun düşüşünün sebebini biliyorumda Delgadoda sana malesef katılmıyorum 3 yıldır ben bir numarasını göremedim bir kaç şık gol haricinde .
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ağladımı bilemiyorum şimdi Hangisi ? LiverpooL ? FB iki maç kadıköy inönü ? Gs geçensene 5. hafta 6 eksiğe rağmen yenemediğimiz oynayanlardan 3 ünü filan sayardım omu yoksa Metalis ? diğerlerini saymıyorum Türkiye kupası çaykur yenilgisi yada süper kupa almanyada fb yenilgisi gene ?
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu Denizli, Sağlam tartışmsını bırakalım artık..Sağlam gitti,allah selamet versin, biz takımımıza bakalım Delgado ya haksızlık yapmayalm..O ne bir Alex,ne de bir Hagi..iyi bir orta saha oyuncusu o kadar..ama kesinlikle sahada kaytarmıyor.Koşuyor ve risk alıyor. Arkadaşlar futbolda artık pas almak da çok öemli br meziyet. Delgado sürekli dikine oynamak isteyen bir adam..Eğer forvetler sürekli çapraz koşu yaparsa o zaman delgadonun pasör özelliği ortaya çıkar.Dikkat ederseniz beşiktaşın en büyük sorunu final pasları ve bu pas hataları en çok da Delgado dan geliyor.3lü forvetin hücüm setleri oturana kadar herkes birbiinin üstüne çıkabilir..ayrca antrenman metodu değiştiği için sadece Delgado da değil tüm takımda bir hamlık var.. İnanın 2 hafta sonra hepsi fişek gibi olurlar.. Bence kptanımıza çok yüklenmeyelim..o Beşiktaşa çok maç kazandırdı,kazandıracaktır da..Lincoln gibi bir sahtekara GS taraftarı nasıl sahip çıkıyor görüyosunuz..Bence Mati,3 lincoln eder..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (03-11-2008 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |