![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yazılanları okumadan "korkuyorsunuz" gibi saçma bir laf ediyorsunuz. Anlamadığınız için anlatayım; Benim oradaki anlatmak istediğim 25-30 Milyon € ya malolan oyuncu olan Lincoln sadece 3-4 maç oynayıp sonra da sahada ayakta duramıyor, üstüne üstlük takıma ihanet ediyorken buna basın hiç bir şey demiyor ancak Delgado yada herhangi bir Beşiktaşlı oyuncu sende 10-15 maç kötü oynasa ve bir kaç maçta hata yapsa yer yerinden oynuyor ve biz onu göndermeye çalışıyoruz. bsın eleştiyor, yerden yere vuruyor. Bizim basının gazına gelmeden kendi değerlerimize sahip çıkmamız gerek düşüncesini anlatmak istiyordum, siz buradan korkuyorsunuz gibi saçma bir düşünceye kapılmışsınız. Eğer Alex ile ilgili düşüncelerimi söyleyecek olursam; Lincoln Alex'den daha yetenekli bir oyuncu (Yetenek olarak, performans olarak değil), Delgado ise düşünce olarak da yetenek olarak da Alex'e kıyasla daha üst meziyetleri var ancak Alex deki olgunluk ve deneyim Delgado da yok. Alex Delgado yaşında iken Sampdoria (Yanlış hatılamıyorsam,) dan kovuldu. Avrupa'nın 4. sınıf ülkelerinde bile istenmedi ve sonra Brezilya ya geri döndü ve Türkiye gibi 3. sınıf bir lig de kendini buldu. Burada Alex'e yeteneksiz demiyorum yanlış anlamayın üstelik Alex benim gerçekten taktir ettiğim bir oyuncu ve herzaman skor tabelasına değiştirebiliecek yetenekte iyi bir oyuncu. Delgado genç, çok yetenekli, hızlı düşünüyor ve akltif futbolda da olan bir oyuncu. Alexin takım içindeki görevi ile Delgado'nun ki bir değil. Delgado'nun temel sorunu anlaşabildiği kendi yükünü hafifletecek bir oyuncunun olmaması. Son zamalarda Tello çıktı o bile Delgado'nun kıpırdanmasına yetti. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |