Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Haftaya da Bursa'ylan oynuyoruz...Puan kaybetme ihtimalimiz yüksek bence...Bu puan kayıplarına rağmen şampiyonuz diyorum Veysel..  .. |
yahu kardesim bende sizin bu anlayisinizi anlamadim disli olan hicbir takimi yenemeyecegiz ama yinede sampiyon olacagiz oylemi yahu 5 tane attik kotu konusmak istemiyorum simdide karsinda rakipmi vardi seninde cok tempoluyduk falan fistik diyonuz anlayamadim baska takimlara karsi yap bakalim 2 0 geriden ùac o zaman gorelim adamlarin allahtan gelmeye gucu yoktu iki golde kanattan tekrar ediyorum yine edecem bu sistemde kanatlari iyi kullanan bi takimla karsilasinca bizde 5 lik olacagiz ne oynadik sistemimiz neydi aranizda bi tane anlayan olduysa gelin beri karma karisik bi futbol oynadik bugun ayrica maci izlememe bile gerek yoktu is yerinde haber aldik mac 2 0 diye arkadaslarla konusuyoruz ben 2. yari kahveye girene kadar mac 2 2 ye gelir dedim daha ilk yarida olmus sonrada ya 4 2 yada 5 2 biter dedim bunu besiktasin mustesem futbol oynadigindan degil rakibin kocaeli oldugundan soyledim abartmayin bazi seyleri bisey oynadigimiz yok su an hala bekliyoruz