![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erdem ulus kafaya taktım mı yaparrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | insallah canli gösterirler ama hic sanmiyorum...baksaniza paf maclarini bile tek kamarayla nasil cekiyorlar..................
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Pardon unutmuşum ![]() ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bjktv ye haber verilmiş sanırım ama yinede belli olmaz.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | canlı yayın zor sanmıyorum olacağını çünkü erdem ulus zar zor karakartal forumu yayınlıyor yönetim beş kuruş vermiyor bjk tv nin düzgün yayın yapması için dolayısı ile para olmayınca erdem ulus un elinden bişey gelmiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
inşallah yaynlarlar.... habertürk forever ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | mesale sovunu bilmiorum ama hentbol macimizi canli verio onu biliorum ![]()
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle yapmalılar hatta bunu bir klip haline bile getirmeliler
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |