![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Kewell kendi milli takımında oynamasa hemen işlemleri başlatırlardı Stoper oynatmak için.. Ben Terimden bişy beklemiyorum artık..Kalan maçlarını oynatsın sonra da versin istifasını gitsin..Öyle olucak zaten büyk ihtimalle.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre,milli takımda oynayamaz.Oynatmazlar.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nobre'yi alsaydı takıma şu anda durumumuz çok daha farklı olabilirdi.Nobre, rakip savunmayı yoran bir forvet.Fatih Terim taktığı oyuncuları kattiyen bir daha çağırmaz milli takıma.Alın size örnek: Fatih Tekke... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | egolarını tatmın edebılecegı bı ısım degıl nobre. galatasarayda oynasaydı cok daha onceden almıstı bıle sansal kalkıpta bıze yakın olmaya calısmasın herkesın ne oldugunu bız cok ıı bılıyoruz. sımsıkı tas gıbı sansal anladın sen ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | süpersin hocam parmaklarina sağlık çok ii yazmişsn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu takımda Halil Altıntop, Gökdeniz- İbrahim Toraman , Nobre, Mehmet Topuz, İbrahim kaş gözü kapalı alınmalıydı bence . Ama terim işde bir oyuncuyu sildimi hic düşünmüyor bile adam ne kdar iyi oynarsa oynasın. Terim gider Miili takım düzelir bence İbodaca kardeşimin de söyledigi gibi diger maclarıda oynasın bıraksın gitsin.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Taner oynamis olsaydi Nihatin kacirdigi golleri atardi tahminen.. Tekke bitmis artik Zenithe kac senedir yedek.. Asil salaklik bence Halil Altintopu almayisi? Adam Schalkede banko oynuyor milli takima cagrilmiyor. Sanki butun futbolcularimiz Barcelonada Chelseade oynuyor.. Terim Topuza, Toramana ve Halila bi gicikligi varki herhalde cagirmiyor..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (04-04-2009 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya milli takım o kadar güzel olur ki aslında o kadar yetenekli oyuncularımız var ki ama emrede takılmış terim emre belözoğlu belkide varya türkiyedeki en çok top kaybeden adam yaa bu ne takıntı yaa anlamış değilim tek yap aurello yu forvet al gol atalım nihat st mi allahınızı seversiniz adam forvet arkası tam forvet değilki semihin yanına mehmet yıldız iyi olurdu bence
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |