![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben orada yoktum tv den izlediğim görüntüler ve gördüğüm fotograflar gösteriyor ki taraftarımızda suçsuz değil , şovu tadında bitirmemişler ve bir çok aşırı alkollü kişi olay çıkartmış . Bence olaylara tek taraflı bakmayın arkadaşlar polisler açısındanda bakın onlara amirleri tarafından yolu açmaları emredilmiş onlarda aldıkları emrin gereğini yerine getirmeye çalıştılar . Karşılarında bir sürü alkollü adam yolu açmaya çalışıyorlar diye ellerinde ki bira şişe ve kutularını onlara fırlatıyorlar mecburen onlarda bu alkollüleri durdurmaya çalıştılar tamam biraz fazla sert yapmışlar ama yani başka ne yapabilirlerdi diye düşünüyorum aklıma başka çare gelmiyor , bence bu olaylardan ders alınmalı maç günü Beşiktaşta alkol satışı yasaklanmalı ayrıca alkollü kişiler stada yaklaştırılmamalı . Ey büyük Beşiktaş taraftarı şampiyonluğa giden bu yolda çok dikkatli ol takımına zarar verme ..... | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadasım ben alkol kullanmıyorum benım sucum gunahım ne boyle bı organızasyona katılmam mı ? polıs boyle bı uygulama yapacagına sorun cıkaran kısılerı alsaydı gozaltına orda kı ıkı üç dengesızın yaptıgını cogunluga mal etme | ||
![]() |
![]() | #23 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #24 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Vallahi kardeşim kurunun yanında yaş ta yanar kusura bakma ama benim gördüğüm görüntülerde elinde bira kutusu veya şişe si ile polise bişeyler fırlatan bir sürü kişi vardı . Kardeşim şu an çok öfkelisin yarın sakin kafa ile birde polisler açısından düşün olayı onlar emir eri amirleri ne emrederse onu yapıyorlar . | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | polısın gorevı huzuru bozanın yanındakıne de sıddet uygulamaksa kı yazdıklarından ve sakın kafayla dusuncelerınden bunu anlıyorum bence sen olayı bı polıs bı de orda zarar goren ınsanlar acısından dusun ![]() | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeşim ne bağırıyosun ben görüntülerde gördüklerimi söylüyorum orada kim var isim isim nerden bileyim nasıl tek tek yorum yapayım .Benim gördüğüm görüntüler bolca elinde bira şişe veya kutusu olan adam vardı . Bana boşuna kızıyorsunuz bakın hocamız ve futbolcularımız bile rahatsız olmuş yani malesef şov yapalım derken fazla abartılı iş yapılmış . | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ordaki küçücük çocuğun ne suçu günahı vardı yada 4 kişi adam sıkıştırıp darpın yada taraftarı yönlendirmeye çalışan cem abinin ne suçu vardı çok merak ediyorum.. eğer suçlu biri varsa vede ona ceza verilirken yanında masumlarda zarar görüyorsa bu işte bi problem var demektir.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | polisin görevi taşkınlık yapanı alıp götürmektir Ama orda o kadar çok masum insan vardı ki Onların ne suçu günahı var kurunun yanında yaşta yanar demişsin o kural savaşlarda geçerli malesefff stadda değill | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
iyi geceler . | |||
![]() |
![]() | #30 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | polis 1 mayısa hazırlanıyo galiba... kullandıkları biber gazı vs. şeylerin üstünde toplumsal olaylarda kullanmayın yazar... alın size bir "burası Türkiye" manzarası daha...... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |