![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Allah'tan son dakikalarda bir kaza golüne kurban gitmedik.O kadar müsait pozisyonlar nasıl kaçar.Bobo 4 net poizsyonu harcadı, rahat rahat alacağımız maçı son saniyelerde bir anlık dalgınlığın getirmiş olduğu hata ile puan da kaybedebilirdik.Çok şükür bu maçtan da alnımızın akı ile çıkmayı başardık. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 1 gol yesek gerçekten çok kötü olurdu ama keşke bobo kaçırdıklarından bari birini atsaydı..
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu besıktas benı kalpten goturecekkkkkkk ölürsemm sahıdımsınız nednı bjkdırr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bize rahat mac izlemek haram.. Bobo o yuzden atmamistir ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo saç baş yoldurdu, 10 kişi kalınca çok fazla üzerimize gelemediler neseki, 3 puan hayırlı olsun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sivok-Toraman ikilisi yine fırtına gibiydiler... Bir tane tehlikeli top gelmedi kaleye.Sanırım haftaya Toraman sarı kart gördüğü için oynayamayacak.Gökhan Zan,iyileşirse iyi olur... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2.cide belli bence ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | önceki maçlarda korkardım ama bu maçta hiç korkmadım çünkü dün sekizde başlayan maç pazar sekizde bitse kayseri genede bize gol atamazdı walla
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |