![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | orta acamaz calım atamaz ama dun gordum kı bızım oyuncular tatıl yaparken 2 tane ıspanya macı oynadı cıktı buradada oynadı kostu kostu helal olsun enerjısı hırsı genclere ornek olmalı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ispnya maçında sormuşlar hmm pek inandırıcı gelmedi ama nese ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbo çıldırdı ŞAMPİYONLUK istiyor ![]() Fiyatı en az 30 milyon dolar ![]() Carlosun veliaht ı ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya ibrahimi beğenirsiniz beğenmessiniz anlarımda delinho ya gelene kadar delgadosu-cisse si-holoskosu-bobosu var eleştirilecek
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adamlar bence 35 yaşında ilk defa milli takımda görünce,nerden çıktı bu demiştir sanırım.Gel gör ki terimin icatları bitmez.Kahraman oldun ispanya maçında ''manyak adam''
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Deli İbo maçların her ikisinde de çok iyiydi. Süper bir performans sergiledi. Tabii çok da yoruldu. Ne de olsa yaşı biraz ilerledi kabul etsekte etmesekte... Maç sonlarında iyice yorulunca kulubede ki hocası Del Bosque'ye eliyle " ben iyice yoruldum,beni değiştir " işareti yaptı bir kaç kere. Ama hoca aldırış etmedi ," iyisin iyisin " anlamında bir işaretle yetindi ve İbo'yu çıkarmadı. Sonra da olan oldu. Kalecinin %100 hata ile topu yumruklayıp uzaklaştıramadığı pozisyonda, yerde seken topu 2.şansında da tutamayınca ihale İbo'ya kaldı, top geldi karambol de İbrahim'i buldu.Fatura İbo'ya kesildi. İbrahim o anda yıkıldı. İbrahim'i her zaman çok seven Del Bosque'de bin pişman oldu, keşke " çıkar " diye işaret ettiğinde çıkarsaymışım diye kendi kendine söylendi,ama çok geçti artık...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu can buyukkarakartal tarafından (08-04-2009 Saat 09:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa o pozisyonda zaten eline çarpmasa top kaleye gidiyordu o konuyu tartışanlar üzülmezin moralini bozmak için yapıyor orda bşy yapamazdı ibo mal kaleci volkan öyle bir hata yapıyor hata olmuyorda ibonun yaptığı hata oluyor geçiniz kardeşim bnları basının gazlaması hiç moralini bozmamalı bnce üzülmez
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Aferin İbrahim,sen gençlere örnek olacak şekilde devam et...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |