![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bunları adam niyetine alıpta konuşmamız bile lazım yoksa kendilerini bişi zannederler...Herkes bizim gibi arşılıksız sevemez o yüzden bole şeylere ihtiyaçları var işte bırakın yapsınlar...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | programa cıkarak kendi reklamlarını yaparak yardım yapılmaz gizliden gizliyede yardım yapabilirler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben fazla kafama takmadım ızlemedım deee zaten dun orda hayavanat bahcesı gıbıydııı ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Oradan yardım olarak aktarılacak para bu futbolcuların belki de günlük harcamalarına denk. Yani hayırlı bir iş yapılıyor filan boş. Tüm takımlardan karma yapılabilirdi, atla deve değil ya. Herşey ortada neyse, eğer izlediyseniz sonuç vermiş demektir. Bravo.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (05-04-2009 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Acuna Beşiktaş taraftarının onun için yaptığı besteyi armağan ediyorum. Anlayan anlamıştır ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | varmisin yokmusun ne skim yarisma nerede görülmüs calismadan para kutunuzda ne var an.....a..i var ne var ne var söyle acun laylalalaylaylaylay ![]() http://www.vtunnel.com/index.php/101...4945eea4115846 bizide cagirirlarsa bu besteyi söyleriz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Millet bulundugu her mevkii ve ortamdaki olanaklari nasil da istedigi gibi kullaniyor. Türkiye deki hemsehricilik kavraminin baska bir boyuttaki yansimasi. Bi fenerliden ne beklenir, tsskliysan cagir Pascali oraya da görelim.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pascalı çağırsnda bide bjk tarftarını çarsıyı görsun bakalım orda basna yıkılır orası beaa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |