![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #102 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya haber yalan ya da rıza hoca ve bu çocuktan biri yalan öylüyor tabi ki rıza hocaya inanırım, bu çocuktan herşeyi beklerim hiç boşuna palavralar üretmeye çalışmasın aklını başına devşirip adam olsun önce ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #103 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çocukluğuna versinler de hareketlerin ve konuşmaların hiç de çocuk gibi değil...x oyuncu bir cahillik yaptı, neymiş çocuktur cahildir affedilsin, iyi güzel de bu konuşma tarzını ne yapacağız, kimse kimseyi düşünmez, biraz da o cahilliği yapanlar düşünsünler kendilerini, hata yapıp affedilmeyi beklemek güzel hoş da, o hatayı neden yaparım, nasıl yaparım, ne uğruna yaparım, neye hizmet yaparım, sonra cezadan sonra nasıl böyle bir tarzda konuşabilirim, bunları da oyuncu kendisi oturup düşünmeli...ben kesinlikle batuhan'ın yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum, arkanda profesyonel mentörlerin ve ekibin olursa ibrahimovic oluyorsun, "hadi koçum, sen büyüksün, en iyisin, bakma kimseye sen, seni yıpratmak istiyorlar" diye sürekli gaz verip hatalarını kabul ettirmeme noktasına getirenler varsa da saman alevi oluyorsun, karar batuhan'ın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #104 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Genç bir çocuğa bu kadar yüklenilmesine karşıyım. Batuhan bir değerdir ve o değerin kazanılması gerekir. 18 yaşında olan birisi için de geç kalınmış sayılmaz. Yaptığı hatadır ancak sadece hatadır, ötesi değil. Harcamaya çalışmak yerine kazanmaya çalışmak gerekir. Pascal Nouma yı düşünün, neler yapıyordu ama adı hala İnönü stadında haykırılır. Beşiktaş yönetimi Batuhan'ı korumalı. Kendisi cezasını vermeli ama basında yer alan akbabalara karşı korumalı. Batuhan'ı Anadolu takımlarından birisine göndermek hata idi, bu da ortaya çıkmaya başladı. O zaman da savunuyordum, şimdi de savunuyorum. Oyuncu sırf kiralanmış olmak için kiralanmaz yada maç yapsın diye de kiralanmaz. Bunu kavrayamadığımız için gençlerimizi kaybediyoruz. Batuhan'ın karakter sorunu var diye onu dışlamamak gerek. Beşiktaş yönetimine büyük iş düşüyor. Gerekirse 1 yıllığına daha kiraya verilsin ama Avrupaya. Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere, İspanya gibi yerlere. Gönderildiği yerde Batuhan izlensin. Merak ediyorum Beşiktaş'ın kirada olan oyuncuları hakkında kimler rapor hazırlıyor diye. Affedilinceye kadar Batuhan Ümraniye de çalıştırılsın, kendisine özel bir antrenör verilsin ama mutlaka çalıştırılsın. Ümraniye de kalsın. Altyapı ile antremanlara çıksın. Batuhan kazanılmalı, Beşiktaş olarak genç oyuncu harcayacak lüksümüz yok. Oyuncunun kendisini harcatmasına da izin vermemek gerek. Burada iş yönetime düşüyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #105 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #106 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Ligtv.com.tr - VideoHaber - Canlı yayında özür diledi “Hatalarımı kabul ediyorum. Başkanımızdan, BEŞİKTAŞ'ımızdan ve büyük taraftarımızdan özür diliyorum. Hatta af diliyorum. Pişmanım gerçekten. Ben futbolu çok seviyorum. Lütfen kimse elimden futbolumu almasın. Çok seviyorum futbolu. Para için değil sevdiğim için bu işi yapıyorum. Bu benim için olmayacakları arasına girdi. Şu anda beni öldürseler dahi ben bir daha öyle bir yanlış yapmam. Seni Real Madrid’e alacağız bile deseler bir daha öyle bir yanlış yapmam”
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #107 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bir musübet bin nasihattan iyidir ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #108 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Canlı yayında özür diledi Fenerbahçe maçından önceki gece kampı terkedip gece kulübünde eğlenmeye giden, olay medyaya yansıyınca da kadrodışı kalan Eskişehirsporlu Batuhan, olayın ardından ilk kez konuştu. Hatalı olduğunu kabul eden 17 yaşındaki futbolcu, "Herkesden özür diliyorum. Bu bana çok iyi bir ders oldu, bir daha trilyonlar verseler böyle birşey yapmam" diyerek özür diledi. Ligtv.com.tr - VideoHaber - Canlı yayında özür diledi
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #109 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Canlı yayında özür diledi Fenerbahçe maçından önceki gece kampı terkedip gece kulübünde eğlenmeye giden, olay medyaya yansıyınca da kadrodışı kalan Eskişehirsporlu Batuhan, olayın ardından ilk kez konuştu. Hatalı olduğunu kabul eden 17 yaşındaki futbolcu, "Herkesden özür diliyorum. Bu bana çok iyi bir ders oldu, bir daha trilyonlar verseler böyle birşey yapmam" diyerek özür diledi. http://www.ligtv.com.tr/Yorumlar.aspx?hid=54938
__________________ YÖNETİM İSTİFA Konu ysn_t tarafından (08-04-2009 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |