![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #111 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #114 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 17 yaşında daha ya...Hangimiz ole yaşlarda fırlamalıklar yapmadık ki...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #117 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Gerekli ceza verilmeli ama harcanmamalı görüşümün arkasındayım. Beşiktaş'ın da değerleri vardır ama Batuhan o hareketi Beşiktaş forması altında yapmadı. Gerekli ceza verilmeli ama öyle bir oyuncu kazanılmalı. Pascal Nouma antremanda bira içiyordu. Bu Beşiktaş'ın değerlerine uyuyor mu? Antreman sahasına çişini yapıyordu. Bu Beşiktaş'ın değerine uyuyor mu? Serdar takım arkadaşının sözlüsünü ayarttı , sonra takıma geri döndü. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez yumruk yumruğa kavga ettiler. Beşiktaş başkanı MHK başkanına küfür etti, Sergen Yalçın yöneticisi hakkında (Uğur Ekşioğlu) ileri geri konuştu. Bunun gibi onlarca örnek verilebilir. Sonuçta Batuhan ın karakter zaafı var ama kazanılmayacak kadar kötü değil. Batuhan inanılmaz yetenekli bir oyuncu değil, ancak Beşiktaş'ın altyapısından yetişen genç bir oyuncu, gelecek vaad ediyor. Üzerinde durulursa çok iyi işler yapabilir. Harcamak yerine oyuncu kazanılmalı. Harcamak kolaydır önemli olan kazanmaktır. Batuhan böyle bir sorumsuzluk yapıyorsa bunun sebeplerinden birisi de iyi eğitilememesidir. O yüzden Beşiktaş oyuncunun burnunu sürtmeli buna karşın oyuncusunu da ezdirmemeli ve kazanmalı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #118 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla kazanmak için herkes elinden geleni yaptı 1-Yönetim gelişsin diye kiraladı holosko nobre ve bobonun olduğu yerde yedek kalmaya mahkumdu 2-Milli Teknik direktörü herkesin eleştirine kulak tıkayarak 2 kez mili takıma aldı ve oynattı 3-Rıza hoca banko oynayan andersonu keserek onu sürekli oynattı yetişsin diye bence herkes elinden geleni yaptı batuhanın yaptıkları çocukluk değil taşkınlık eğer affedilirse diğer oyuncuların galeyana geleceğini düşünüyorum yeri geldiğinde takdiri yerin geldiğinde cezayıda öğrenmeli | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |