![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | akillanip kendine bakarsa 15 yil buyuk topcu olarak kalir ha akillanip kendine bakmassa bu kafayla koyune donup koyun guder benden soylemesi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #2 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan oLmucan sen .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Eskişehirspor´un süresiz kadro dışı bıraktığı genç futbolcu, ‘Ya Beşiktaş´la devam ya da yurt dışı´ dedi. Fenerbahçe maçı öncesi Ortaköy’de gece kulübüne gittiği için süresiz kadro dışı bırakılan Batuhan’ın kampı neden terk ettiği ortaya çıktı. Genç futbolcunun, kız arkadaşının telefonla arayıp “Arkadaşlarla eğlenmeye geldik ama rahatsız ediliyoruz” diyerek ağladığı için apar topar kamptan ayrıldığı öğrenildi. Neler yaşandığını o gece aynı mekanda bulunan Sergen Yalçın’ın da da şahit olduğunu belirten Batuhan ise, “Telaşla ayrıldım, tabii ki izin almalıydım. Çocukluğuma versinler. Ayrıca sabah hocamdan özür diledim ve bana ‘Sen çık oyna koçum, çözeriz’ dedi. Benim gibi genç oyuncuyu harcamak kolay. Onlar tam tersini yapıyor. Artık oraya dönmem. Beşiktaş’la idmanlara devam edeceğim. Sezon sonunda isterlerse kalırım, yoksa yurt dışına giderim” görüşünü dile getirdi. | ||
| | |
| | #4 | |||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
batuhan o küçücük aklıyla bizlere yalan söylüyor batuhan giderken biz geri dönüyorduk bu alemde yazık söylediklerine batuhan bile inanmıyordur | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | batuhandan cacık olmaz | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'Artık oraya dönmem. Beşiktaş’la idmanlara devam edeceğim. ' zaten süresiz kadro dışı bırakmışlar dönsen ne olur ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batu kendine gel biraz kücüklügünü bil ona göre davran.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |