![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan oLmucan sen .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rıza Çalımbay kesinlikle doğru olanı yapmış.Bu Batuhan değilmiydi devre arasında Eses'e kiralık gönderildi diye ''Beşiktaş şampiyon olamaz'' diye açıklamalar yapan, Mustafa Denizli'yi eleştiren.Bu kaçıncı vukuatı oldu, Rıza Çalımbay'da adam edemiyorsa kim edecek.Kadro dışı bırakılması son derece doğru, eğer bırakılmasa yine aynısını yapar.Artık yavaş yavaş anladım ki Batuhan'dan topçu filan olmaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() |
Eskişehirspor´un süresiz kadro dışı bıraktığı genç futbolcu, ‘Ya Beşiktaş´la devam ya da yurt dışı´ dedi. Fenerbahçe maçı öncesi Ortaköy’de gece kulübüne gittiği için süresiz kadro dışı bırakılan Batuhan’ın kampı neden terk ettiği ortaya çıktı. Genç futbolcunun, kız arkadaşının telefonla arayıp “Arkadaşlarla eğlenmeye geldik ama rahatsız ediliyoruz” diyerek ağladığı için apar topar kamptan ayrıldığı öğrenildi. Neler yaşandığını o gece aynı mekanda bulunan Sergen Yalçın’ın da da şahit olduğunu belirten Batuhan ise, “Telaşla ayrıldım, tabii ki izin almalıydım. Çocukluğuma versinler. Ayrıca sabah hocamdan özür diledim ve bana ‘Sen çık oyna koçum, çözeriz’ dedi. Benim gibi genç oyuncuyu harcamak kolay. Onlar tam tersini yapıyor. Artık oraya dönmem. Beşiktaş’la idmanlara devam edeceğim. Sezon sonunda isterlerse kalırım, yoksa yurt dışına giderim” görüşünü dile getirdi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
batuhan o küçücük aklıyla bizlere yalan söylüyor batuhan giderken biz geri dönüyorduk bu alemde yazık söylediklerine batuhan bile inanmıyordur | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | batuhandan cacık olmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Batuhan özür diledi 8.4.2009 Eskişehirspor yönetiminin süresiz kadro dışı bıraktığı genç futbolcu Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor.com sitesine gerçekleri anlattı. Olayları doğrulayan Karadeniz, taraftarlardan özür diledi. Teknik kadronun raporu doğrultusunda yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor.com sitesine açıklama yaptı. Eskişehirspor taraftarlarından özür dileyen genç futbolcu, açıklamasında şunları söyledi; "Amacım hatamı bastırmak değil. Siz yüce ES-ES'lilere sesleniyorum; Hatalı olduğumu kabul ediyorum. Sizlerin affına sığınıyorum ve sizin en çok hakettiğinizi düşündüğüm için, olayı benim ağzımdan dinlemek isteyen basından önce sizlere anlatmak istiyorum. Otelin personel girişinden çıktım. Sabah çok uyumuştum, gece de uyku tutmadı ve sadece bir anlık gafletle aklıma şeytan girdi. Normalde insan yapmak istemediği bir şeyi, bir anlık gafletle yapar ya, öyle birşeydi benimki. Saat 3'de çıktım otelden ve aynı yerden geri döndüm ve yattım. Olay budur. TV'de gösterilenler ise Çarşamba milli maç sonrası Zorba'da yapılan çekimdir. Ben maç öncesi Blackk adlı yerdeydim. Sizin affınıza sığınarak yazıyorum. Her birinizi ayrı seviyor ve saygı duyuyorum. Bu bir savunma değil, sadece siz hakedenlerin bilmesi gerekenlerdir. Sizlerden camiadan futbolcu arkadaşlarımdan özür dilerim". Kaynak : Sakarya Gazetesi
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Futbol Batuhan dönüyor Beşiktaş, Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz için devreye girdi Siyah-beyazlılar, hem Rıza Çalımbay'dan hem de genç oyuncudan olayla ilgili bilgileri aldıktan sonra konuyu masaya yatıracak. Batuhan'ın Ümraniye'de tek başına çalışabileceği ifade edildi. kartalhaber.com
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |