![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'Artık oraya dönmem. Beşiktaş’la idmanlara devam edeceğim. ' zaten süresiz kadro dışı bırakmışlar dönsen ne olur ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batu kendine gel biraz kücüklügünü bil ona göre davran.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 yaşında 1. ligde forma bulan bir adam bunları yapıyor ve konuşuyorsa o adam bana göre "salak" tır...Oynadığı ne ki neyin pazarlığını yapıyor...koyverin gitsin..FB yada GS kim alırsa alsın..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu yılmaz vuralın eline verecen döve döve adam eder | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar Batuhan Karadeniz ile ilgili kadro dışı haberlerini sadece bu başlık altında paylaşalım. Başka konular acmayınız.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendisi , Hakaret Ettiriyor. Yaptiklari Hem Beşiktaş'a Hemde Eskişehirspor'a Zarar Veriyor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | en çok kendine zarar veriyor batuhan yazık yani üzülüyorum işi yokuşa sürüyor şimdide demiş ben gitmem eses bi daha beşiktaş beni isterse dönerim yoksa avrupayı düşünürüm demiş yaa kimsin ki sen kaldırdılar bi taraflarını o yüzden böyle yapıyor ben 17 yaşımda eses oynıcam ilk 11 yarın fenerle maçım olcak ve gitçem bara uyuyamam açık söyliyim uyuyamam maçı düşünmekten.. çok yazık oluyor üzülüyorum ama yinede aklını toplarsa ben sahip çıkalım derim ne olursa olsun ama aklını başına toplasın artık yeter kim dediyse sen yıldızsın diye o havalarda batuhan
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |