![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 yaşında 1. ligde forma bulan bir adam bunları yapıyor ve konuşuyorsa o adam bana göre "salak" tır...Oynadığı ne ki neyin pazarlığını yapıyor...koyverin gitsin..FB yada GS kim alırsa alsın..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Batuhan özür diledi 8.4.2009 Eskişehirspor yönetiminin süresiz kadro dışı bıraktığı genç futbolcu Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor.com sitesine gerçekleri anlattı. Olayları doğrulayan Karadeniz, taraftarlardan özür diledi. Teknik kadronun raporu doğrultusunda yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor.com sitesine açıklama yaptı. Eskişehirspor taraftarlarından özür dileyen genç futbolcu, açıklamasında şunları söyledi; "Amacım hatamı bastırmak değil. Siz yüce ES-ES'lilere sesleniyorum; Hatalı olduğumu kabul ediyorum. Sizlerin affına sığınıyorum ve sizin en çok hakettiğinizi düşündüğüm için, olayı benim ağzımdan dinlemek isteyen basından önce sizlere anlatmak istiyorum. Otelin personel girişinden çıktım. Sabah çok uyumuştum, gece de uyku tutmadı ve sadece bir anlık gafletle aklıma şeytan girdi. Normalde insan yapmak istemediği bir şeyi, bir anlık gafletle yapar ya, öyle birşeydi benimki. Saat 3'de çıktım otelden ve aynı yerden geri döndüm ve yattım. Olay budur. TV'de gösterilenler ise Çarşamba milli maç sonrası Zorba'da yapılan çekimdir. Ben maç öncesi Blackk adlı yerdeydim. Sizin affınıza sığınarak yazıyorum. Her birinizi ayrı seviyor ve saygı duyuyorum. Bu bir savunma değil, sadece siz hakedenlerin bilmesi gerekenlerdir. Sizlerden camiadan futbolcu arkadaşlarımdan özür dilerim". Kaynak : Sakarya Gazetesi
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Futbol Batuhan dönüyor Beşiktaş, Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz için devreye girdi Siyah-beyazlılar, hem Rıza Çalımbay'dan hem de genç oyuncudan olayla ilgili bilgileri aldıktan sonra konuyu masaya yatıracak. Batuhan'ın Ümraniye'de tek başına çalışabileceği ifade edildi. kartalhaber.com
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #6 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu yılmaz vuralın eline verecen döve döve adam eder | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar Batuhan Karadeniz ile ilgili kadro dışı haberlerini sadece bu başlık altında paylaşalım. Başka konular acmayınız.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendisi , Hakaret Ettiriyor. Yaptiklari Hem Beşiktaş'a Hemde Eskişehirspor'a Zarar Veriyor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | en çok kendine zarar veriyor batuhan yazık yani üzülüyorum işi yokuşa sürüyor şimdide demiş ben gitmem eses bi daha beşiktaş beni isterse dönerim yoksa avrupayı düşünürüm demiş yaa kimsin ki sen kaldırdılar bi taraflarını o yüzden böyle yapıyor ben 17 yaşımda eses oynıcam ilk 11 yarın fenerle maçım olcak ve gitçem bara uyuyamam açık söyliyim uyuyamam maçı düşünmekten.. çok yazık oluyor üzülüyorum ama yinede aklını toplarsa ben sahip çıkalım derim ne olursa olsun ama aklını başına toplasın artık yeter kim dediyse sen yıldızsın diye o havalarda batuhan
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |