![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
olımpıyat sana yakınn abıııı D: nede olsa halkalıdasınnnnn ![]() ![]()
__________________ T3QİN | |||
| | |
| |
| | #32 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olimpiyat olur inşallah ![]() | ||
| | |
| | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | izmir'de olması benim açımdan da iyi olur ama her maç 50 bin kişinin dolması zor, takım yıllar sonra ilk defa izmir'e geldiğinde bile 20-25 bini zor görmüştük, nedense bilmiyorum ama fb maçlarındaki kalabalık bjk malarında olmuyor, sadece bjk-fb kupa finalin muhteşemdi, stadın yarısı siyah-beyaz, diğer yarısı sarı-lacivert, muhteşemdi... | ||
| | |
| | #34 | ||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İnşallah böyle bişey olmaz böyle bir uygulamanın olması demek 2 sezon şampiyonluktan uzak kalmamız demek nekadar döküntü ve kötü olsada en kötü ASY'de oynarız olmadı Zeytinburnu veya Kasımpaşanın stadinda derbileride olimpiyat stadinda oynanır. | ||
| | |
| | #35 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Adananın inönüden farkı yok ama digerleri konusunda şüpheliyim... | ||
| | |
| | #36 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en ii yeR izMir qaLißa..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| | #37 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İzmir olabilir... | ||
| | |
| | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | izmir izmir en iyisi izmir. izmirdeki olimpiyat değil de alsancak stadı iyi olur. | ||
| | |
| | #39 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bir İzmir aşığı, İzmir milliyetçisi, İzmirli olarak söylüyorum Beşiktaş'ın burada olması, hafta sonunu onun heyecanıyla beklemek muhteşem bir duygu olur benim için. Ama Atatürk stadında, tribünler sahaya çook uzak. 50.000 ortalamayı bulmamız da imkansız bana göre. Benim için İzmir güzel olur. Ama Beşiktaş için Adana'da oynanması daha faydalı olur görüşündeyim. Önemli olan da Beşiktaş...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
| | #40 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |